MENÜ

Kerem Aktürkoğlu'nun frikik golü böyle geldi...

Galatasaray - Kayserispor maçında 5. golü Kerem Aktürkoğlu frikikten atmayı başarmıştı. Kulüp kaynaklarını paylaştığı bilgiye göre Kerem'in otomatik baraj sistemiyle çalıştığı açıklandı.

Kerem Aktürkoğlu'nun frikik golü böyle geldi...

Galatasaray Spor Kulübü, bilim ve teknolojideki gelişmeleri yakından takip etmeyi ve uygulamaya geçirmeyi sürdürüyor. Kaleci departmanı VR gözlüklerle refleks ve odaklanma çalışmalarının ardından geçtiğimiz günlerde futbolseverler oyunculara takılan kameralar sayesinde Juan Mata ve Yunus Akgün’ün gözünden antrenman izleme fırsatı bulmuştu.

Haberin Devamı

Teknolojinin spor alanındaki gelişmelerini yakından takip eden Galatasaray Spor Kulübü, bu doğrultuda bir adım olarak Avrupa’nın önemli kulüplerinin kullandığı zıplayan barajı futbol takımının antrenmanlarında kullanmaya başladı.

ARDA TURAN'IN GALATASARAY'DAN İLK TRANSFERİ

Her alanda olduğu gibi bu alanda da Türkiye’de bir ilke imza atan Galatasaray Spor Kulübü, son teknoloji barajın meyvelerini almaya başladı. Rakip takımdaki oyuncuların boylarına göre ayarlanabilen baraj aynı zamanda otomatik olarak zıplayabiliyor ve futbolculara maç pratiğini bire bir yaşatabiliyor.

Kerem Aktürkoğlunun frikik golü böyle geldi...

Zıplayan barajın gerçekçiliği, futbolcuların başarılı atış yapma zorunluluğunu da arttırıyor. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Kerem Aktürkoğlu, hafta içinde çok kez serbest vuruş çalışmıştı. Milli futbolcu, Yukatel Kayserispor maçında bu çalışmaların karşılığı alarak frikik golüne imza attı.

Haberin Devamı

Kulüpten yapılan açıklamada son olarak "Galatasaray Spor Kulübü olarak bir plan dahilinde sürdürdüğümüz bilim ve teknolojik atılımların yeni adımlarını ilerleyen günlerde görmeye devam edeceksiniz." ifadeleri kullanıldı.

YORUM YAZ