MENÜ

Kerem Aktürkoğlu, efsaneyi yakalamak üzere! Derbi öncesi dikkat çeken detay

Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'ın efsanelerini yakalamak üzere. Millî futbolcu, kulüp tarihine geçebilir. İşte detaylar...

Kerem Aktürkoğlu, efsaneyi yakalamak üzere! Derbi öncesi dikkat çeken detay

Trendyol Süper Lig'in 18. haftası dev derbiye sahne olacak... Şampiyonluk yarışında olan iki ezeli rakip Fenerbahçe ve Galatasaray, pazar akşamı Kadıköy'de kozlarını paylaşacak. Saat 19.00'da başlayacak olan dev derbiyi hakem Ali Palabıyık yönetecek.

Haberin Devamı

'F.BAHÇE TESİSLERİNE GİTTİĞİM OLDU'

Galatasaray, liderlik için çıkacak

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’de yarın konuk olacağı Fenerbahçe’yi yenerek yeni yıla lider girmek istiyor. Ligde oynanan 16 maçta 4 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik sonucunda 43 puan alan Aslan, aynı puandaki sarı-lacivertlilerin ardından averajla ikinci sırada bulunuyor. Galatasaray derbiden 3 puan ayrılarak liderlik koltuğuna geçmek istiyor.

Kerem Aktürkoğlu, efsaneyi yakalamak üzere Derbi öncesi dikkat çeken detay

4 maçtır kazanıyor

Galatasaray ligde Hatayspor’a kaybettikten sonra oynadığı 4 müsabakadan da galip ayrıldı. Sarı-kırmızılılar sırasıyla Alanyaspor, Pendikspor, Adana Demirspor ve Fatih Karagümrük karşılaşmalarından 3 puanla ayrıldı. Okan Buruk'un öğrencileri ayrıca bu sezon Süper Lig’de defansif anlamda sergilediği başarılı performansla dikkat çekiyor. Sarı-kırmızılılar, ligde oynadığı 16 karşılaşmada kalesinde 9 gol gördü ve bu performansıyla ligde en az gol yiyen takım konumunda bulunuyor. Aslan, söz konusu karşılaşmaların 9’unda da kalesinde gol görmedi.

Haberin Devamı

Kerem Aktürkoğlu, ustalarını yakalayabilir

Sarı-kırmızılıların kanat oyuncusu Kerem Aktürkoğlu, kısa sürede skorer kimliği ile ön plana çıktı. Galatasaray ile 147 maça çıkan yıldız oyuncu, söz konusu 147 mücadelede 37 gol attı ve 38 asist yaptı.

Kerem Aktürkoğlu, efsaneyi yakalamak üzere Derbi öncesi dikkat çeken detay

Golcü kimliğini ortaya koyan Aktürkoğlu, sarı-kırmızılı kulübün efsane isimlerinin gol sayılarına yaklaştı. 25 yaşındaki futbolcu 4 gol daha atarsa 40 defa ağları havalandıran Hasan Şaş'ı geride bırakacak. Kerem 7 gol daha atarsa bu kez hocası Okan Buruk'un gol sayısına ulaşacak. Kulübün bir başka efsanesi Arda Turan'ın ise sarı-kırmızılı formayla48 golü bulunuyor.

Kerem Aktürkoğlu, efsaneyi yakalamak üzere Derbi öncesi dikkat çeken detay

YORUM YAZ