MENÜ

Kasımpaşa galibiyeti sonrası Galatasaray'da Kaan Ayhan: Lucas Torreira ile gittikçe daha iyi anlaşıyoruz

Süper Lig'in 11. haftasında sahasında ağırladığı Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup eden Galatasaray'ın başarılı isimlerinden Kaan Ayhan, orta sahada geçen seneden bir oyun stiline sahip Lucas Torreira'ya ayak uydurmaya başladığını ve gittikçe daha iyi anlaştıklarını belirtti.

Kasımpaşa galibiyeti sonrası Galatasaray'da Kaan Ayhan: Lucas Torreira ile gittikçe daha iyi anlaşıyoruz

Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray, sahasında ağırladığı Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti. Sarı-Kırmızılıların başarılı isimlerinden Kaan Ayhan, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Kendileri için beraberlik gibi bir şans olmadığını ve yoğun fikstürde en önemli şeyin galip gelmek olduğunu belirten Ayhan, "Öncelikle tabii maçla ilgili... Yani kazandık ki en önemli şey. Özellikle bizim durumumuzda böyle sık bir program geçirdiğinizde galibiyetin ne kadar önemli olduğunu görüyoruz. Zaten rakibimiz Fenerbahçe de yüksek tempoda devam ediyor. Aslında beraberlik gibi bir durum yok bizim için. Kazandığımız için mutluyuz. Oynadığımız oyunla da mutluyuz ama çok basit gol yediğimizi düşünüyorum. Olabilir yine de duran toptan ama duran toplardan rakibimize mümkün olduğu kadar az şans vermek istiyoruz" dedi.

Lucas Torreira ile uyumlarına ilişkin övgü dolu ifadeler hakkında ise Kaan Ayhan, şu sözleri söyledi:

Haberin Devamı

Lucas ile gittikçe daha iyi anlaşıyoruz. O beni daha iyi anlıyor saha içi, ben onu daha iyi anlıyorum. Hangi pozisyonu alacağımı, nerede ne zaman hangi pozisyonda topla buluşacağımı öğrenmeye başladım. Lucas'ın tabii geçen sezondan kalma o pozisyonda bir oyun stili var. Ben de ona ayak uydurmaya çalışıyorum. İyi yaptığımızı düşünüyorum. O yüzden dediğim gibi hepimiz mutluyuz. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Böyle inşallah devam eder. Üstüne koyarak tabii ki...

 

Kasımpaşa galibiyeti sonrası Galatasarayda Kaan Ayhan: Lucas Torreira ile gittikçe daha iyi anlaşıyoruz

YORUM YAZ