MENÜ

Kasımpaşa galibiyeti sonrası Galatasaray'da Günay Güvenç: Benim görevim bu durumlar için hazır olmak

Süper Lig'in 11. haftasında sahasında ağırladığı Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup eden Galatasaray'da Fernando Muslera'nın sakatlığı sonrası oyuna dahil olan Günay Güvenç, görevinin bu durumlar için hazır olmak ve buraya geldiğinde bunun bilincinde olduğunu belirtti.

Kasımpaşa galibiyeti sonrası Galatasaray'da Günay Güvenç: Benim görevim bu durumlar için hazır olmak

Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray, sahasında ağırladığı Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti. Maç içinde Fernando Muslera'nın sakatlığı sonrası oyuna dahil olan Günay Güvenç, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Fernando Muslera'ya geçmiş olsun dileklerini ileterek sözlerine başlayan Günay, "Öncelikle buradan Nando'ya geçmiş olsun demek istiyorum. Sakatlığı tam olarak ne bilmiyorum. Yanına uğradım, fazla da detaylı konuşamadık çünkü buraya geldim hemen. Ama oyundan çıktıysa vardır bir şey çünkü Muslera, çok hırslı ve hep oynamak isteyen bir kaleci. Ona da Allah acil şifalar versin. Benim de bir taraftan görevim bu durumlar için hazır olmak. Zaten buraya geldiğimde bunun farkındaydım. Takıma katkı sağlamak istiyorum. Bunu geçmişte gösterdim. Şimdi artık burada da göstermek istiyorum. Bu seviyelerde göstermek istiyorum. Takım olarak da önemli olan kazanmaktı. Çok yoğun bir fikstürden geçiyoruz. Bacaklar yorgun, yorgunken de konsantrasyon eksikliği oluyor. O eksiklikle de beraber sahada doğru kararları vermek daha zor oluyor. Bunu futbol oynayanlar bilir. Bazen istediğimiz gibi olmuyor ama kazanmak bizim için önemli. Zaten 10 maçtır peş peşe kazanıyoruz. Hafta içi yine zorlu maçımız var. Ona hazırlanacağız. Tabii ki şimdi Nando'nun durumuna göre her zamankinden fazla değil de kendi konsantrasyonumu hazırlayacağım. Bakalım yani kim oynarsa oynasın önemli olan galibiyet bizim için" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

 

Kasımpaşa galibiyeti sonrası Galatasarayda Günay Güvenç: Benim görevim bu durumlar için hazır olmak

 

YORUM YAZ