MENÜ

Karşıyaka-Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda 3 gün önce 3-1 yendiği Karşıyaka ile İzmir'de rövanş maçına çıkacak olan Galatasaray, yola kayıpsız devam etmek istiyor. Gözler ise yine yeni transfer Donk'ta olacak. Peki Karşıyaka-Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte detaylar...

Karşıyaka-Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

İkinci yarı hazırlıklarına Antalya’da devam eden Galatasaray, kamp çalışmalarına 1 günlük ara veriyor. Sarı-Kırmızılı ekip, gruptaki 4. hafta mücadelesinde Karşıyaka’ya konuk olacak. 3 gün önce TT Arena’da oynanan karşılaşmayı zorlanmadan 3-1 kazanan Cim Bom, rövanşı da kayıpsız atlatıp hem yoluna kayıpsız devam etmek hem de gruptan çıkmayı garantilemek istiyor. Yavaş yavaş iyileşen yıldızlardan yoksun sahaya çıkacak Cim Bom’da, aslar ve yedekler karma halinde mücadele edecek. Gözler ise yine yeni transfer Ryan Donk’ta olacak.

Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Camiayı heyecanlandırdı

Hollandalı futbolcu, Karşıyaka ile oynanan ilk maçta ortaya koyduğu performansla taraflı tarafsız herkesten tam not almış ve Melo’nun boşluğunu dolduracağı sinyallerini vermişti. 29 yaşındaki oyuncunun bugün nasıl bir grafik sergileyeceği, Galatasaray taraftarı açısından büyük bir heyecan ve merak konusu.

Peki Karşıyaka-Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte detaylar...

12 Ocak Salı günü oynanacak olan Karşıyaka-Galatasaray karşılaşması saat 20.45'te başlayacak ve A HABER ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Muhtemel ilk 11'ler

Karşıyaka: Erhan Erentürk, Serkan, Ersin, Veli, Muhammet Zeki, Ömer Can, Ali Kemal, Okan, Gökhan Ünal, Taha, Necati

Galatasaray: Cenk, Tarık Çamdal, Denayer, Hakan, Carole, Donk, Selçuk, Olcan Adın, Bilal, Yasin, Sinan Gümüş

Haberin Devamı
YORUM YAZ