MENÜ

Karagümrük maçının ardından soluğu soyunma odasında aldı! İşte Erden Timur'un o sözleri

3-3'lük şok beraberliğin ardından soluğu takımın soyunma odasında alan Erden Timur, morali dibe vuran oyunculara yaptığı konuşma ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Karagümrük maçının ardından soluğu soyunma odasında aldı! İşte Erden Timur'un o sözleri

Sahasında oynadığı Karagümrük maçında 3-1 geriden gelip maçı 3-3 tamamlayan Galatasaray'da, kaybedilen 2 puanın şoku yaşanıyor. Şampiyonluk yarışında Beşiktaş derbisi öncesi ciddi bir yara alan Sarı-Kırmızılı takımda oyuncuların morali de dibe vurmuş durumda.

Haberin Devamı

MUSLERA ÖZÜR DİLEDİ

Karagümrük karşısında yaptığı kritik hatalarla dikkat çeken Fernando Muslera'nın, maç sonunda takım arkadaşlarından özür dilediği öğrenildi. Hocası Okan Buruk'la da görüşen tecrübeli eldivenin, "Beşiktaş derbisinde kendimi affettirmek istiyorum" dediği bildirildi.

Karagümrük maçının ardından soluğu soyunma odasında aldı İşte Erden Timurun o sözleri

İLK KEZ BOŞ GEÇTİ

Transfer olduğu günden bu yana çıktığı ilk 3 iç saha maçında da gol atan Nicolo Zaniolo, 4. sınavında Karagümrük'e karşı ilk 11'de başlasa da skor üretemedi. Okan Buruk'un santrfor pozisyonunda denediği İtalyan yıldız beklentilerin altında kalınca, ikinci yarıda yerini Icardi'ye bıraktı. Zaniolo'nun Beşiktaş derbisinde büyük ihtimalle ilk 11'detercih edilmeyeceği belirtiliyor.

DERBİ PROVASI BAŞLADI

Haberin Devamı

Galatasaray, Süper Lig’in 32. haftasında Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarına dün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı. Dinamik ısınmayla başlayan idman, 8’e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Karagümrük karşısında tüm süre alan isimlerin yenilenme çalışmasına katıldığı antrenmanın ana bölümünde, diğer oyuncular topa sahip olma çalışmasının ardından çift kale maç oynadı. Aslan bugünü izinli geçirecek, derbi provası yarın saat 18.00'deki idmanla devam edecek.

DERBİDE AFFETİRECEK

Icardi dünkü antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Sakatlığın etkilerini üzerinden atmaya çalışan Arjantinli yıldız, idman sonrasında ekstra çalışmalar yaptı. Bir yandan da rehabilitasyon süreci devam eden 30 yaşındaki santrfor, Beşiktaş derbisine kadar yüzde 100 hazır hale gelmeyi hedefliyor. Kaçırdığı penaltı nedeniyle hocası Okan Buruk'tan sert tepki gören Icardi, derbide kendisini affettirmek için elinden gelenin en iyisini ortaya koymanın hesapları içinde.

Karagümrük maçının ardından soluğu soyunma odasında aldı İşte Erden Timurun o sözleri

ERDEN TİMUR'UN KONUŞMALARI ORTAYA ÇIKTI

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'un, bu olumsuz havayı anında dağıtmak amacıyla vakit kaybetmeden harekete geçtiği öğrenildi. Timur'un, Karagümrük karşılaşması sonrasında soyunma odasına indiği ve oyuncuları motive edebilmek adına bir konuşma yaptığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

OKAN BURUK'LA ÖZEL GÖRÜŞME

Oyunculara, "Kafanızı yerden kaldırın" diye seslenen Erden Timur, "Biz şampiyon olacağız. Daha hiçbir şey kaybetmedik, avantaj bizde, her şey bizim elimizde. Buraya kadar nasıl geldiyseniz, öyle şampiyon olacaksınız" ifadelerini kullandı. Timur daha sonra teknik direktör Okan Buruk'la da bir araya geldi. Bafetimbi Gomis'in, "Oynamak istemiyorum" çıkışına karşı hocaya tam destek veren Timur, "Alacağınız her kararın arkasındayız" diye konuştu. 

Karagümrük maçının ardından soluğu soyunma odasında aldı İşte Erden Timurun o sözleri

İDMANA ÖZEL ZİYARET

Galatasaray Yönetimi de hem Okan Buruk'a destek hem de tüm takıma moral vermek üzere Florya Metin Oktay Tesisleri'ne çıkarma yapmaya hazırlanıyor. Dursun Özbek, Metin Öztürk ve Erden Timur'un, bu haftaki idmanlardan birine gideceği herkesle tek tek konuşup varsa dertlerini dinleyeceği öğrenildi. Sarı-Kırmızılı takıma Beşiktaş deplasmanına özel bir derbi primi verilmesi de gündemdeki seçenekler arasında yer alıyor.

F.BAHÇE MAÇININ ARDINDAN

Karagümrük maçının ardından soluğu soyunma odasında aldı İşte Erden Timurun o sözleri

YORUM YAZ