MENÜ

Kamil Grabara'dan Galatasaray hakkında skandal sözler! Sosyal medyayı ayağa kaldıran paylaşım, taraftar çılgına döndü...

Galatasaray-Kopenhag maçı öncesi "Bir arkadaşımdan da Fenerbahçe taraftarının daha iyi olduğunu duydum" açıklamasını yapan Danimarka ekibinin kalecisi Kamil Grabara, 90 dakikanın ardından skandal bir hamle geldi. Grabara, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı Galatasaray paylaşımı ve yaptığı yorumla Sarı Kırmızılı ekip taraftarlarını adeta çıldırttı.

Kamil Grabara'dan Galatasaray hakkında skandal sözler! Sosyal medyayı ayağa kaldıran paylaşım, taraftar çılgına döndü...

Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçında temsilcimiz Galatasaray, taraftarı önünde ağırladığı Kopenhag karşısında 1 puanı son anlarda kaptı. 58'de 2-0 geriye düşen Cimbom, 73'te Danimarka ekibinin 10 kişi kalmasıyla yeniden uyandı ve 86'da Sacha Boey, 88'de Tete'nin golleriyle geri döndü. Okan Buruk'un ekibi, 3 Ekim Salı günü Old Trafford deplasmanına gidecek ve Manchester United karşısında ilk galibiyetini alıp iddiasını kanıtlamaya çalışacak.

Haberin Devamı

2 DAKİKADA GERİ DÖNDÜ!

RAMS PARK KAPALI GİŞE

Son olarak 2019-2020 sezonunda Avrupa’nın 1 numaralı kupası Şampiyonlar Ligi’ne katılan Sarı-Kırmızılılar, çok zorlu 3 eleme turunu bırakıp, adını gruplara yazdırdı. Galatasaray, dün akşam da 3 sezonluk ara sonrasında Devler Ligi’nde mücadele etmenin heyecanını yaşadı. İlk maç Kopenhag ile içeride olunca taraftarın heyecanı da bir hayli arttı. Sarı-Kırmızılı camia seyircisi önünde galibiyet ile başlamayı hedefliyordu. Bu doğrultuda Galatasaraylı futbolseverler, günler öncesinde satışa çıkarılan biletleri tüketti. Rams Park’a ise saatler öncesinden gelen taraftarlar, tezahürata başladı.

Kamil Grabaradan Galatasaray hakkında skandal sözler Sosyal medyayı ayağa kaldıran paylaşım, taraftar çılgına döndü...

 TARAFTAR SUSMAK BİLMEDİ

Müthiş destek ve coşkuya rağmen Cim Bom, kalesinde beklemediği golleri gördü. Sahadaki her şeye rağmen taraftarlar, ilk düdükten son ana kadar bir an olsun susmak bilmedi. Dün akşamki geri dönüşün mimarların da biri de taraftar oldu.

Haberin Devamı

ÜLKE PUANI SON DURUM

OKAN BURUK: İLK YARI 'AH, VAH' ETTİK

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, iyi başlayıp iyi bitirdiklerini belirtti ve karşılaşma sonu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “İlk yarının bence büyük kısmına ‘ah, vah’ ettik. Savunma ağırlıklı oynayan bir takıma bu kadar pozisyon ürettik. İlk yarının sonlarına doğru reaksiyonlarımız iyiydi. Ama ikinci yarı bambaşka bir Galatasaray vardı. Motivasyonu ve topu kaybettik, 2. golü yedik. Maçın sonunda da attığımız goller reaksiyon anlamında olumluydu. İyi başladık, sonunu iyi bitirdik. Arada kötü oynadığımız bölüm oldu.”

Kamil Grabaradan Galatasaray hakkında skandal sözler Sosyal medyayı ayağa kaldıran paylaşım, taraftar çılgına döndü...

GÖSTERDİĞİMİZ REAKSİYON ÖNEMLİYDİ

Galatasaray iyi yolda. Benim açımdan oyunu bırakmamak önemli, hatta 3. golü de bulabilirdik. Sahada taraftarımız için oynadığımız oyunla onları yükseltebilmeliyiz. Maçın içerisinde zaman zaman mental olarak zorlandığımız dönemler olabiliyor. Şampiyonlar Ligi’nde herkes birbirini yenebilir. Özellikle ilk yarıdaki oyunu sahaya yansıtmayı sürdürebilirsek, diğer takımlara karşı da kazanabiliriz. Burada 1 puanı kazanmış olarak görüyoruz. Tabii ki çok mutlu değiliz ama gösterdiğimiz reaksiyon önemliydi.

'SAHADA KİM OLURSA OLSUN DESTEKLEME ZORUNDAYIZ'

“Takımımız başarılı bir takım. Oyuncularımız da çok iyi oyuncular. Bunları azaltmak lazım. Bunu yapanları yanındaki insanların belki uyarması gerekiyor. Bağlılık göstermemiz gerekiyor çünkü Galatasaray’ı Galatasaray olduğu için seviyoruz. Sahada kim olursa olsun desteklemek zorundayız. Futbolcuların da bundan etkilenmemesi gerekiyor, bazen çok düşüşler görüyorum.”

Okan Buruk: Geriden gelip kazanmak önemliydi

JACOB NEESTRUP: HAYAL KIRIKLIĞI

Kopenhag Teknik Direktörü Jacob Neestrup ise hayal kırıklığı yaşadıklarını vurguladı, "Planımız netti. Buraya kazanmak için geldik. Çünkü 10 yıldır Danimarka takımları, Türk takımlarına karşı başarılı bir grafik çiziyor. Yine iyiydik. İlk yarı şanslıydık diyebilirim. İkinci yarıda sahada sadece bir takım vardı, kırmızı karta kadar. Aldığımız sonuç için hayal kırıklığı olduğunu söyleyebilirim" dedi.

Haberin Devamı

Kamil Grabaradan Galatasaray hakkında skandal sözler Sosyal medyayı ayağa kaldıran paylaşım, taraftar çılgına döndü...

'BİZDEN DAHA FAZLA PARA HARCIYORLAR'

Nesstrup, Türk takımlarının kendilerinin daha çok para harcadığını dile getirirken sözlerini şöyle tamamladı:

Güçlü bir rakibimiz olduğunu biliyorduk. Özellikle ilk yarı pasiftik diyebilirim. Daha ilerde oynayabilirdik. Müthiş bir statta oynadık, büyük bir kulübe karşı oynadık. Kopenhag, Türk takımlarına karşı hep başarılıydı. Sivasspor’a, Başakşehir’e karşı. Bizden daha fazla para harcadıklarını söyleyebiliriz bu takımların. Ama biz daha iyi bir performans sergiledik.

İNANILMAZ BİR YUHALAMA VE ISLIK SESLERİ

Şampiyonlar Ligi A Grubu’nun açılış maçında Kopenhag’la oynayacağı maç öncesinde rakip takımın kalecisi Kamil Grabara, “İlk kez böyle bir takıma karşı ve ilk kez böyle bir atmosferde oynamayacağız. Bu tarz atmosferlere alışığız. Bir arkadaşımdan da Fenerbahçe taraftarının daha iyi olduğunu duydum” açıklamasını yapmıştı. Bu açıklamalar sosyal medyada Sarı-Kırmızılı taraftarları kızdırırken dün de RAMS Park’ta Galatasaraylılar, genç eldivene tepki gösterdi.

Kamil Grabaradan Galatasaray hakkında skandal sözler Sosyal medyayı ayağa kaldıran paylaşım, taraftar çılgına döndü...

GRABARA'DAN SKANDAL PAYLAŞIM: BU B*K ÇUKURU...

Haberin Devamı

24 yaşındaki isim, ısınmak için RAMS Park’ın çimlerine çıktığında tribünlerden inanılmaz bir yuhalama ve ıslık sesleri yükseldi. Tepki, maç boyu devam ederken taraftarın hedefindeki isim olan Kamil Grabara'dan 90 dakikanın ardından skandal bir hamle geldi. Polonyalı kaleci, kişisel sosyal medya hesabından takım arkadaşlarıyla olan fotoğrafı paylaşırken şu notu düştü: 

Bu b*k çukurundan üç puanla ayrılmayı hak etmiştik ama hayat bu, devam edeceğiz.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

SOSYAL MEDYAYI AYAĞA KALDIRDI! ÇOK SERT TEPKİ

Fenerbahçe açıklamalarının ardından Galatasaray'la ilgili olay bir paylaşım yapan Grabara'ya sosyal medya üzerinden çok sert tepki gösterildi. Galatasaraylı futbolseverler, 24 yaşındaki Polonyalı kaleciyi adeta topa tuttu. Sarı Kırmızılı ekip kurmaylarının da konuyla ilgili kısa süre içerisinde açıklama yapması bekleniyor.

Kamil Grabaradan Galatasaray hakkında skandal sözler Sosyal medyayı ayağa kaldıran paylaşım, taraftar çılgına döndü...

YORUM YAZ