MENÜ

Jürgen Klinsmann, FANATİK'e konuştu: Münih'te 35 bin Türk olacak!

Alman futbolunun efsane oyuncularından Jürgen Klinsmann, FANATİK’e konuştu. Klinmann, “Galatasaray, Avrupa’nın en önemli takımlarından biri ve kaliteli oyuncuları var. İç sahada taraftar desteği çok kuvvetli ama Bayern Münih’e karşı Münih’teki maçta eminim tribünde 35 bine yakın Türk olacak" dedi.

Jürgen Klinsmann, FANATİK'e konuştu: Münih'te 35 bin Türk olacak!

Alman futbolunun efsane golcülerinden Jürgen Klinsmann, Şampiyonlar Ligi kura çekiminin ardından Fanatik Gazetesi’ne konuştu. Şu an Güney Kore Milli Takımı’nın hocalığını yapan ve aynı zamanda Bayern Münih’te hem oyuncu hem de teknik adam olarak yer alan Klinsmann’a, Galatasaray’ın da yer aldığı A Grubu’nu sorduk.

Haberin Devamı

'Her şey olabilir'

Ünlü futbol adamı, Bayern ve Cim Bom’un yanı sıra Manchester United ile Kopenhag’ın da yer aldığı grupla ilgili olarak şunları söyledi: “Zor bir grup ama kağıt üzerinde Bayern Münih ve Manchester United elbette önde gözüküyorlar. Ancak Şampiyonlar Ligi’nde hiçbir maç kolay değil ve her şey olabilir.”

Jürgen Klinsmann, FANATİKe konuştu: Münihte 35 bin Türk olacak

‘Icardi, kaliteli bir futbolcu’

Galatasaray, Avrupa’nın en önemli kulüplerinden biri. Güçlü bir takım. Mauro Icardi gibi önemli bir golcüye sahipler. Çok beğendiğim ve son derece kaliteli bir futbolcu. Özellikle Galatasaray’ın, iç sahada taraftar desteği oldukça fazla. Oyunculuk kariyerimden de bildiğim için Galatasaray, Almanya’ya geldiğinde de hiç yabancılık çekmeyecektir. Muhtemelen Münih’teki karşılaşmada tribünde 35 bine yakın Türk taraftar olacaktır (Gülerek). Almanya’daki Türkler’in onları yalnız bırakmayacağından eminim.”

Haberin Devamı

FANATİK ÖZEL / Çağrı Davran

Jürgen Klinsmann, FANATİKe konuştu: Münihte 35 bin Türk olacak

YORUM YAZ