MENÜ

Juan Mata'dan flaş Manchester United - Galatasaray maçı sözleri! 'Ah, keşke...'

Manchester United'dan ayrılıp geçtiğimiz sezon Galatasaray'la şampiyonluk yaşayan İspanyol yıldız Juan Mata, yaz transfer sezonunda Japonya temsilcisi Vissel Kobe'ye transfer oldu. Tecrübeli futbolcu, bu akşam oynanacak Manchester United - Galatasaray maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Mata, kritik maç öncesi sarı-kırmızılı ekip ile konuştuğunu belirtti.

Juan Mata'dan flaş Manchester United - Galatasaray maçı sözleri! 'Ah, keşke...'

Manchester United'ın ve Galatasaray'ın eski futbolcusu Juan Mata, bu akşam oynanacak Şampiyonlar Ligi müsabakası öncesi Manchester United'ın resmi sitesine açıklamalarda bulundu. Tecrübeli futbolcu maç ile ilgili duygularını aktarırken, kendisi için özel bir mücadelenin olacağından bahsetti.

Haberin Devamı

DEV TAKIMLARDA OYNADI

Real Oviedo altyapısında Real Madrid'in radarına giren Juan Mata, 2003-2004 sezonunda İspanyol devine imza attı. Real Madrid'de A takım seviyesine çıkamayan tecrübeli futbolcu, 2007-2008 sezonunda bedelsiz olarak Valencia'nın yolunu tuttu. Chelsea, 2011-2012 sezonunda Juan Mata için 26 milyon 700 bin euro bonservis bedeli ödedi. Manchester United, yıldız oyuncuyu 2013-2014 sezonu devre arasında 44 milyon 730 bin euro bedelle kadrosuna kattı. Manchester United'dan ayrılan Juan Mata, 2022-2023 sezonunda Galatasaray'a imza attı.

GALATASARAY KARNESİ

35 yaşındaki on numara sarı-kırmızılılarda 18 maça çıktı. Okan Buruk'un 492 dakika şans verdiği başarılı futbolcu, 3 kez rakip fileleri havalandırdı. İspanyol orta saha takım arkadaşlarına da 1 gol pası verdi.

Haberin Devamı

Juan Matadan flaş Manchester United - Galatasaray maçı sözleri Ah, keşke...

VİSSEL KOBE'YE TRANSFER OLDU

Galatasaray'dan ayrılan Juan Mata, İniesta, David Villa, Bojan Krkic ve Sergi Samper gibi yıldız futbolcularında bir dönem oynadıkları Japon takımı Vissel Kobe'ye transfer oldu.

Mata, yeni takımı ile bu sezon 1 resmi maçta forma giydi.

İŞTE JUAN MATA'NIN AÇIKLAMALARI

Kura sonucunda verdiği tepkiyi anlatan Juan Mata, "Kurayı ve bu maçı gördüğümde 'Ah, keşke orada olup Galatasaray'la Old Trafford'a geri dönme deneyimini yaşayabilseydim' dedim" sözlerini kullandı.

'BENZERSİZ BİR DENEYİM YAŞAYACAKLARINI SÖYLEDİM'

Galatasaraylı futbolcular ile konuştuğunu söyleyen Mata, "Ama çok mutlu oldum çünkü Türkiye'deki arkadaşlarıma, Old Trafford gibi efsanevi bir yerde oynamanın benzersiz bir deneyim yaşayacaklarını söyledim. Maçtan sonra orada oynarken nasıl hissettikleri ve mekanın enerjisi hakkında söyleyeceklerini duymayı gerçekten sabırsızlıkla bekliyorum. Unitedlı arkadaşlarıma da Galatasaray'ın mücadele edeceğini anlatacağım." dedi.

Galatasaray hakkında konuşan tecrübeli futbolcu, "Onlar iyi bir takım ve harika bir kadro. Eğer kadroyu oyuncu oyuncu incelerseniz, bu sezon önemli liglerden çok sayıda önemli oyuncunun buraya geldiğini görürsünüz" ifadelerini kullandı.

Juan Matadan flaş Manchester United - Galatasaray maçı sözleri Ah, keşke...

Saat farkından bahseden Mata, "Saat farkı nedeniyle United'ı izlemek kolay değil. Bazen sabahları burada uyanıyorum ve önceki gece bir Şampiyonlar Ligi maçı olduğunu fark ediyorum çünkü günleri ve saat dilimlerini unutmuşum. Bu maçı kesinlikle izlemeye çalışacağım ve elbette kulüpteki birçok insanla iletişim halinde olacağım” dedi.

Haberin Devamı

4 MİLYON EURO'LUK PİŞMANLIK!

'UNİTED BENİM İÇİN HER ZAMAN EVİM'

Manchester United hakkında konuşan Juan Mata, "United benim için her zaman evim gibi hissedecek. Özellikle Bruno Fernandes ile çok konuşuyorum ve her zaman kulübü takip ediyorum ve onlar için harika bir sezon geçirmeyi, daha iyi futbol ve kupalar kazanmayı umuyorum. Başlangıcın kolay olmadığını biliyorum ama bundan sonra her şeyin daha iyi olacağını umuyorum ve eminim ki öyle olacak çünkü kadro gerçekten çok iyi" sözlerini sarf etti.

Juan Matadan flaş Manchester United - Galatasaray maçı sözleri Ah, keşke...

Oynanacak maç hakkında düşüncelerini aktaran tecrübeli futbolcu, "Umarım bu akşam harika bir maç çıkar ve eğer canlı izleyemezsem sonradan izlerim çünkü kariyerimde bu kadar önemli takımların karşı karşıya gelmesi benim için çok özel. Oldukça uzak bir mesafeden izliyor olacağım ama ruhen orada olacağım. dedi.

Haberin Devamı
Okan Buruk: Hiçbir maç oynanmadan kazanılmıyor

Juan Matadan flaş Manchester United - Galatasaray maçı sözleri Ah, keşke...

YORUM YAZ