MENÜ

Juan Mata sürprizi! Yeni takımı şaşırttı

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da forma giyen yıldız futbolcu Juan Mata'nın sürpriz bir takımla anlaştığı öğrenildi.

Juan Mata sürprizi! Yeni takımı şaşırttı

Galatasaray'da geçen sezon şampiyonluk yaşadıktan sonra sözleşmesi sona eren ve boşa çıkan Juan Mata'ya sürpriz bir takım talip oldu. İşte detaylar...

Haberin Devamı

FENERBAHÇE VE GALATASARAY'IN TRANSFER SAVAŞI

Sarı - lacivertliler Galatasaray'ın da gündeminde yer alan yıldız isim için devreye girmeye hazırlanıyor. Ya Jorginho ya da Galatasaray'ın da listesinde olan Partey İsmail Kartal’ın favorisi. Arsenal’in iki yıldızı, Jorginho ve Thomas Partey için teklif yapılması bekleniyor. Sarı-Lacivertliler, bu ikiliden birini kadrosuna katmayı planlıyor. Her geçen sezon performansını artıran 27 yaşındaki futbolcu için Wolverhampton, ocak ayında 30 milyon Euro’yu gözden çıkarmıştı.

Juan Mata sürprizi Yeni takımı şaşırttı

SIRA RAMOS'TA

Sarı-Kırmızılılar, bir süredir Sergio Ramos’u kadrosuna katmak için girişimlerine devam ediyor. 37 yaşındaki yaşayan efsane, yaptığı ilk görüşmelerde Şampiyonlar Ligi şartını ortaya koymuştu. Şimdi ise Aslan, Molde zaferi sonrasında adını gruplara yazdırdı. İspanyol futbolcunun da böylece isteği yerine gelmiş oldu. Taraflar eşleşme öncesinde senelik 6 milyon Euro civarında bir maaş ve 1+1 yıllık kontrat üzerinde anlaşmaya varmıştı. Ancak İspanyol futbolcu ile yeni bir görüşme daha yapılması ve aradaki son pürüzlerin giderilmesi bekleniyor. Bu konuda Molde maçından sonra başkan Dursun Özbek, başkanvekili Erden Timur ve teknik direktör Okan Buruk’un toplantı yaptığı iddia edildi. Gerçekleştirilen zirvede Ramos transferinin akıbetinin konuşulduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Juan Mata sürprizi Yeni takımı şaşırttı

SAĞ BEKE FLAŞ ADAY!

Sarı-Kırmızılılar, Roma’da forma giyen milli futbolcu Zeki Çelik’i renklerine bağlamak istiyor. Ayrıca haberde 26 yaşındaki futbolcunun transferi sayesinde Sacha Boey’in üzerindeki yükün de hafifletilmek istendiği öğrenildi. 3 yıllık kontratı yıldız sağ bek için şu anda kiralama formülünün devrede olduğu bildirildi.

Juan Mata sürprizi Yeni takımı şaşırttı

MATA'NIN YENİ ADRESİ ŞAŞIRTTI

Manchester United'dan ayrılıp geçtiğimiz sezon Galatasaray'la şampiyonluk yaşayan İspanyol yıldız Juan Mata hakkında sürpriz bir iddia ortaya atıldı. İniesta, David Villa, Bojan Krkic ve Sergi Samper gibi yıldız futbolcularında bir dönem oynadıkları japon takımı Vissel Kobe, Mata ile anlaştı. İspanyol yıldızın kısa süre içerisinde resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

Haberin Devamı

Juan Mata sürprizi Yeni takımı şaşırttı

Juan Mata, Galatasaray'da geçen sezon ligde çıktığı 16 maçta 3 gol attı ve 1 asist yaptı.

Juan Mata sürprizi Yeni takımı şaşırttı

YORUM YAZ