MENÜ

Jorge Jesus'tan Mauro Icardi hamlesi! Sürpriz gelişme...

Bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 38 maçta 23 gol atıp 11 asist yapan ve formunu koruyan Mauro Icardi'ye hem İtalya'dan hem de Suudi Arabistan'dan talipler var. Sarı-kırmızılı kulüp ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Arjantinli yıldızın bu ilgiye nasıl karşılık vereceği merak konusu. İşte detaylar...

Jorge Jesus'tan Mauro Icardi hamlesi! Sürpriz gelişme...

Geçen sezon başında Fransa Ligue 1 devi Paris Saint Germain'den kiralanan ve Galatasaray'da kazanılan şampiyonlukta attığı gollerle taraftarın sevgilisi haline gelen Mauro Icardi, bonservisiyle birlikte geldiği Galatasaray'da ikinci sezonunu geride bırakıyor. Yaz transfer döneminde Suudi Arabistan ekiplerinden dolgun maaş teklifleri alsa da sarı kırmızılıları tercih eden Icardi, şimdi yeniden Al Hilal takımının radarına girdi.

Haberin Devamı

SUUDİ BASINI YAZDI

Suudi Arabistan basını, Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Jorge Jesus'un, Mauro Icardi'yi istediğini ve kulübün önümüzdeki dönemde Galatasaray'la temas kuracağını yazdı. Portekizli hoca, forvet hattını Arjantinli golcü ile güçlendirmek istiyor. Bu sezon Suudi Pro Lig'de şanmpiyonluğa koşan Al Hilal, bu transferi gerçekleştirmesi halinde kadrosunu daha da güçlendirecek.

Jorge Jesustan Mauro Icardi hamlesi Sürpriz gelişme...

SIKI PAZARLIK YAPILACAK

Suudi Arabistan basınından nile360 ve hihi2 adlı sitelerdeki haberlerde, konuyla ilgili şu bilgiler paylaşıldı: "Al Hilal'in tecrübeli Teknik Direktörü Jorge Jesus, Galatasaray'ın Arjantinli oyuncusu Mauro Icardi ile sözleşme imzalamak istiyor. Önümüzdeki yaz bu transferi gerçekleştirebilmek için temaslar kurulacak. Yıldız oyuncunun piyasa değeri 21 milyon euro." Arjantinli Mauro Icardi'nin ise transferle ilgili düşüncesi bilinmiyor. Sezon başında yıllık 50 milyon euro gibi maaş tekliflerini reddeden Tangocu, Galatasaray'da kalabilir.

Haberin Devamı

ÇİZME'DEN DE İLGİ VAR

Galatasaray yönetimi ise 10 milyon euro bedelle kadrosuna kattığı oyuncusunu en az 20 milyon euro karşılığında gönderecek. Bu sezon sarı-kırmızılı forma ile 38 karşılaşmada 3 bin 108 dakika sahada kalan Icardi 23 gol, 11 asistle oynadı. Bir dönem Inter için oynayan Arjantinli oyuncu, İtalyan ekipleri tarafından da takip ediliyor. Milan, Napoli ve Fiorentina gibi dev takımlar, Galatasaray'ın yıldız oyuncusunu yeniden İtalya'ya döndürebilir. Başarılı forvetin geleceği yaz transfer döneminde netleşecek.

 

Jorge Jesus takımla beraber şınav çekti
YORUM YAZ