MENÜ

İtalya'dan Galatasaray'a transfer müjdesi

Gelecek sezonun transfer planlamasına başlayan Galatasaray'da gündeme gelen son isim Leandro Paredes oldu. İtalya'dan Arjantinli yıldız ile ilgili gelen haber sarı - kırmızılıların yüzünü güldürdü.

İtalya'dan Galatasaray'a transfer müjdesi

Spor Toto Süper Lig'in 2022/2023 sezonununda şampiyon olan Galatasaray'da hedef Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmak.

Haberin Devamı

İki ön eleme ve ardından play-off turu oynayacak olan sarı - kırmızılılar kadro kalitesini artırarak gruplara kalmanın hesaplarını yapıyor. Yönetim bu doğrultuda transfer planlamasını yapıyor.

ICARDI VE RASHICA'NIN BONSERVİSLERİ İSTENİYOR

Galatasaray devre arasında yaptığı yıldız transferlerinde Mauro Icardi ve Milot Rashica'yı kiralık olarak kadroya katmıştı.

İtalyadan Galatasaraya transfer müjdesi

İki oyuncu da gösterdiği performansla taraftarların sevgilisi haline geldi. Sarı - kırmızılı yöneticiler hem Paris Saint-Germain hem de Norwich City ile iki oyuncunun bonservislerini almak için görüşmelere başladı.

ORTA SAHAYA BİR YILDIZ DAHA

Galatasaray'da orta sahanın yıldız ismi Lucas Torreira bu sezon muhteşem bir performans sergiledi. Sarı - kırmızılı yönetim Uruguaylı yıldızın yanına bir önemli oyuncuyu daha kadroya katmanın planlarını yapıyor.

Haberin Devamı

Sarı - kırmızılılar için gündeme gelen isimlerden en dikkat çekeni ise PSG'den Juventus'a kiralık giden Leandro Paredes...

İtalyadan Galatasaraya transfer müjdesi

İddialara göre; 28 yaşındaki futbolcunun, Galatasaray'a transfer olma fikrine çok sıcak baktığı ve menacerine tam yetki verdiği öğrenildi. Önümüzdeki hafta bu transferde daha net gelişmelerin yaşanabileceği dile getiriliyor.

SESSİZ SEDASIZ HAREKETE GEÇİLDİ

GALATASARAY'A MÜJDE

Juventus sezon başında Leandro Paredes'i kiralık olarak kadrosuna katarken oyuncunun satın alma opsiyonunu da almıştı.

İtalyadan Galatasaraya transfer müjdesi

Fransız L'Equipe'te yer alan habere göre; İtalyan kulübü Arjantinli yıldızın opsiyonunu kullanmamaya karar verdi. Şu an için yıldız oyuncunun transferinde Galatasaray tek talip durumunda.

İtalyadan Galatasaraya transfer müjdesi

YORUM YAZ