MENÜ

İşte Galatasaray'ın derbi istatistikleri!

Galatasaray, Fenerbahçe’ye karşı deplasmanda oynadığı son 5 derbide 3 galibiyet aldı. Diğer 2 mücadelede ise Sarı-Lacivertliler 1 kez kazanırken, 1 maç da berabere sona erdi.

İşte Galatasaray'ın derbi istatistikleri!

Süper Lig’in 18. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray, yarın saat 19.00’da Ülker Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Bu dev mücadele öncesinde Sarı-Kırmızılılar’ın Kadıköy’de oynadığı son derbilerde rakibine karşı üstünlüğü bulunuyor. İki takım arasında Fenerbahçe’nin evinde oynanan son 5 mücadelede Galatasaray 3 kez sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu. Sarı-Lacivertliler ise 1 defa galibiyet sevinci yaşadı. 1 maç da berabere sona erdi.

Haberin Devamı

Yönetim tam kadro gidiyor

Galatasaray Yönetimi, Fenerbahçe deplasmanında takımı yalnız bırakmayacak. Henüz Sarı-Lacivertli kulüpten davet almayan Sarı-Kırmızılı idareciler, buna rağmen Ülker Stadı’na tam kadro gitmeye hazırlanıyor. Şu ana kadar sadece Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in durumu netleşmedi. Hafta içerisinde mide rahatsızlığı nedeniyle hastaneye yatmak zorunda kalan Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, kendisini iyi hissetmesi halinde kurmaylarıyla birlikte tribündeki yerini alacak.

İşte Galatasarayın derbi istatistikleri

YORUM YAZ