MENÜ

İşte Galatasaray'da Okan Buruk'un zafer planı! Daha önce devirmişti...

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki ikinci maçında Manchester United ile deplasmanda karşı karşıya gelecek Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk, Başakşehir döneminde devirmeyi başardığı Manchester United'a karşı planını hazırlamış durumda.

İşte Galatasaray'da Okan Buruk'un zafer planı! Daha önce devirmişti...

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki ikinci maçını bekliyor. Sarı-Kırmızılılar'da hedef Old Trafford'da Manchester United'a karşı iyi bir sonuç elde edebilmek. 

Haberin Devamı

İşte Galatasarayda Okan Burukun zafer planı Daha önce devirmişti...

SON PROVA FLORYA'DAYDI

Şampiyonlar Ligi’nde bu akşam oynanacak olan Manchester United deplasmanı öncesi Galatasaray son çalışmasını dün öğle saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptı. Sarı-Kırmızılı ekip akşama doğru da İngiltere’ye geçti ve Manchester’da kampa girdi.

ZIYECH GÖTÜRÜLMEDİ

Galatasaray’da hafif sakatlığı bulunan Hakim Ziyech, Manchester United kafilesine dahil edilmedi.

Cim Bom’un İngiltere kafilesinde şu isimler yer aldı:

Kale: Muslera, Günay.

Defans: Boey, Sanchez, Abdülkerim, Angelino, Nelsson, Kaan.

Orta saha: Torreira, Oliveira, Ndombele, Kerem D., Barış, Kerem, Tete, Zaha.

Forvet: Icardi, Bakambu, Mertens.

TEN HAG, GALATASARAY'I ÖVDÜ

Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag, Galatasaray’ın çok kaliteli oyunculara sahip olduğunu ve maçı kazanmak için bu kaliteyi savunmaları gerektiğini belirtti.

Haberin Devamı

İşte Galatasarayda Okan Burukun zafer planı Daha önce devirmişti...

Oyuncusu Varane ile birlikte basın toplantısına katılan Hollandalı teknik adam, şu ifadeleri kullandı:

Galatasaray’ın kalitesinin farkındayız. Bu kalite sadece Zaha ve Icardi’ye ait değil. Ayrıca Mertens ve Ziyech gibi önemli oyuncuları da var. Angelino ofansif anlamda takıma çok fazla katkı sağlıyor. Takım olarak kaliteye sahipler. Bu kaliteyi savunmamız ve doğru sonucu almak için elimizden geleni yapmamız gerekiyor.

'Altay gelişim içinde'

Ten Hag, Fenerbahçe’den transfer ettikleri genç kaleci Altay için de “Altay yarın (bugün) oynayacak mı göreceğiz. Lig Kupası’nda Onana’yı oynattık çünkü Altay’ın İngiltere standartlarına adapte olması gerekiyor. Altay bir gelişim içerisinde. Antrenmanlarda çok iyi bir izlenim bıraktı. Bundan dolayı çok mutluyuz. Kadromuzda bizim için iyi işler yapacak iki doğru kaleciye sahip olduğumuza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

İşte Galatasarayda Okan Burukun zafer planı Daha önce devirmişti...

VARANE: HÜCUMDA DAHA İYİ OLMALIYIZ

Ten Hag’la basın toplantısına katılan Fransız stoper Varane ise “Rekabetin, ayrıntılarla ilgili olduğunu düşünüyorum. Kazanmak için verimli bir oyun ortaya koymak zorundasınız. Gol yollarında daha iyi olmamız gerekiyor. Skor bulmak için çok fazla şans yaratmanız gerekiyor çünkü zirvede olmanın gerekliliklerinden biri de bu” diye konuştu.

İşte Galatasarayda Okan Burukun zafer planı Daha önce devirmişti...

ICARDI DESTAN YAZMAYA HAZIR

Old Trafford’da şüphesiz Galatasaray’ın en büyük kozu Mauro Icardi olacak. Hem Sarı-Kırmızılı forma altındaki performansı hem de Avrupa kupalarındaki performansı, Arjantinli yıldızı İngiliz devi karşısında tam anlamıyla bir tehdit haline getirmiş durumda. Ada basınına göre Icardi ve Zaha, United’ı bir hayli zorlayacak özelliklere sahip. Galatasaray’ın son çalışmasında da Okan Buruk’un bu ikiliyi skora daha da yaklaştırmak adına çalışmalar yaptığı öğrenildi.

Haberin Devamı

İşte Galatasarayda Okan Burukun zafer planı Daha önce devirmişti...

BURUK'UN ZAFER PLANI

Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk’un zafer planı belli oldu. Daha önce Başakşehir’in teknik direktörü olarak Şampiyonlar Ligi grubunda Manchester United karşısında 2-1’lik galibiyet elde eden başarılı çalıştırıcı, bu kez de Galatasaray’ın hocası olarak Old Trafford’da tarih yazmaya kararlı.

Zafer planını hazırlayan Buruk, ileri uçta Icardi, Zaha, Kerem ve Tete dörtlüsüyle skor üretmeye çalışacak. Orta sahanın merkezinde ise bir sürpriz planı var. Torreira’nın yanında son haftaların formda isimlerinden Kaan Ayhan’ın yer alması bekleniyor. Beklerde yine Angelino ve Boey görev yapacak. Stoperde de müthiş bir çıkış yakalayan Davinson Sanchez’in, Abdülkerim’in partneri olacağı tahmin ediliyor. Kale ise yine Muslera’ya emanet.

Galatasaraylı Zaha'dan Manchester United açıklaması

İşte Galatasarayda Okan Burukun zafer planı Daha önce devirmişti...

YORUM YAZ