MENÜ

İspanya'da Galatasaraylı Angelino şaşkınlığı! Dünya yıldızlarını geride bıraktı ama...

Galatasaray'ın sezon başında Leipzig'den satın alma opsiyonuyla kiraladığı Angelino, sarı-kırmızılılarda gösterdiği etkili performansıyla dikkatleri çekmeyi başardı. İspanyol basını Angelino'nun milli takıma davet edilmemesini şaşkınlıkla karşıladı.

İspanya'da Galatasaraylı Angelino şaşkınlığı! Dünya yıldızlarını geride bıraktı ama...

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde Leipzig'den şarta bağlı satın alma opsiyonuyla kadrosuna kattığı Angelino, uyum sorununu atlattığı sarı-kırmızılılarda performansıyla beğeni kazanmaya başladı. İspanyol basını, Angelino'nun eski günlerine geri dönüş yapmasına rağmen milli takım teknik direktörü Luis de la Fuente tarafından aday kadroya davet edilmediğini vurguladı.

Haberin Devamı

AS'ta yer alan haberde Angelino'nun istatistiksel verilere göre Grimaldo, Alex Balde, Jose Gaya ve Fran Garcia'dan daha iyi rakamlara sahip olduğu vurgulanırken İspanyol oyuncunun bu performansını sürdürmesi durumunda nmilli takıma davet edilme olasılığının olduğu ifade edildi.

Haberde "Angelino en iyi günlerine geri döndü. Geçen sezon Hoffenheim'da kiralık olarak oynadıktan sonra Leipzig'den ayrılıp Türkiye liginde Galatasaray'a katılmaya karar veren bek oyuncusu, bu kararının ne kadar doğru olduğunu kanıtladı." ifadelerine yer verildi.

Haberde Angelino'nun Gaya, Balde, Fran Garcia ve Grimaldo'dan daha iyi istatistiklere sahip olduğu vurgulanırken "Angelino, Barça, Madrid ve Valencia oyuncularından daha iyi istatistiklere sahip. Ayrıca Xabi Alonso'nun Leverkusen'inde parlayan ve milli takım havuzlarının bir diğer müdavimi olan Grimaldo'nun da önünde." denildi.

Haberin Devamı

Angelino'nun Galatasaray'da performansını artırarak Luis de la Fuente'nin gözüne girmeye çalıştığı belirtilirken "De la Fuente'nin İspanya'sında adından söz ettirmenin hayalini kuruyor." denildi.

Galatasaray taraftarı, Manchester United galibiyeti sonrası Florya'da buluştu

İspanyada Galatasaraylı Angelino şaşkınlığı Dünya yıldızlarını geride bıraktı ama...

YORUM YAZ