MENÜ

İspanya Resmî Gazetesi'nde Icardi skandalı! Yanlışlıkla Kraliyet Nişanı verdiler

İspanya'nın Kadınlar Dünya Kupası'nı kazanmasının ardından devlet tarafından futbol takımı oyuncularına Kraliyet Spor Liyakat Nişanı verileceği duyuruldu. Fakat inanılmaz bir hata sonucu İspanya Resmî Gazetesi'nde nişanlardan biri kaptan Ivana Andres yerine Icardi'nin kardeşi Ivana Icardi'ye verildiği açıklandı. İşte şok olayın detaylar...

İspanya Resmî Gazetesi'nde Icardi skandalı! Yanlışlıkla Kraliyet Nişanı verdiler

İspanya Resmî Gazetesi'nde Kadınlar Dünya Kupası'nı kazanan futbol takımı oyuncularına Kraliyet Spor Liyakat Nişanı verildiğini duyurdu. Fakat duyurunun yapıldığı resmi gazetedeki metinde çok büyük hatalar yapıldı.

Haberin Devamı

NİŞANI KAPTAN YERİNE ICARDI'NİN KARDEŞİNE VERDİLER

Kraliyet Spor Liyakat Nişanı alan İspanyol futbolcuların isimlerinin bulunduğu listenin en başında İspanya ve Real Madrid'in takım kaptanı Ivana Andres'in adının yazması gerekirken büyük bir hata sonucu Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi'nin kız kardeşi Ivana Icardi Rivero'nun ismi yazıldı. Listedeki bir diğer hata ise İspanya'nın yıldız futbolcusu Aitana Bonmati Conca'nın soyadının Concas olarak yazılmasıydı.

İspanya Resmî Gazetesinde Icardi skandalı Yanlışlıkla Kraliyet Nişanı verdiler

ÖZÜR DİLEDİLER

Yapılan inanılmaz hatalar İspanyol kamuoyunda büyük tepkiye neden olurken Yüksek Spor Kurulu tepkiler üzerine isimleri yanlış yazılan Ivana Andres ve Aitana Bonmati Conca'dan özür diledi.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Ivana Icardi Rivero (@ivannaicardi)'in paylaştığı bir gönderi

IVANA ICARDI: 'TOPA BİLE DOKUNMADAN ÖDÜL KAZANDIM'

Haberin Devamı

İcardi’nin kız kardeşi Ivana da olayı doğrularken Instagram’dan şu açıklamayı yaptı; ‘Burada, İspanya hükümetinden, bir Dünya Kupası kazanmadan, İspanyol olmadan ve hayatında bir futbol topuna dokunmadan sportif ödül kazanmasının kaç kişinin başına geleceğini düşünüyorum (ya da bu tür şeyler sadece başıma geliyor) Hiçbir şey yapmasam da her zaman başarılı oluyorum.’ ifadelerini kullandı.

İspanya Resmî Gazetesinde Icardi skandalı Yanlışlıkla Kraliyet Nişanı verdiler

YORUM YAZ