MENÜ

Inter'den Icardi itirafı! Kesinlikle Icardi

Serie A ekiplerinden Inter'in CEO'su Giuseppe Marotta, İtalyan basınıyla yaptığı bir röportajda İcardi ile ile ilgili olay ifadeler kullandı.

Inter'den Icardi itirafı! Kesinlikle Icardi

Inter'in CEO'su Giuseppe Marotta, İtalyan basınından Festival dello Sport'a açıklamalarda bulundu. Marotta, Icardi sorusu üzerine sürpriz bir cevap verdi. İşte detaylar...

Haberin Devamı

TARAFTARIN SEVGİLİSİ

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak Galatasaray'da forma giyen Mauro İcardi, attığı gollerle şampiyonlukta büyük pay sahibi olmuştu. Bunun yanında oynadığı futbolla da göze giren Arjantinli yıldız, taraftarın en sevdiği futbolculardan biri olmayı başarmıştı.

REKOR KIRDI

Yaz transfer döneminde bonservisinin alınması için büyük uğraşlar veren Galatasaray'da Erden Timur, Arjantinli golcüyü 10 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna katmayı başarmıştı. İcardi, bonservisinin alınmasının ardından bu sezon da gollerini atmaya devam etti. Mauro Icardi, Süper Lig'de 30 gole en hızlı ulaşan futbolcu oldu. 2007/08 sonrası hesaplanan istatistiğe göre eski Galatasaraylı Mbaye Diagne 33 maçta 30 gol atmıştı, Icardi ise 30 gole 32 lig maçında ulaştı.

Haberin Devamı

Interden Icardi itirafı Kesinlikle Icardi

INTER'DEN ICARDI AÇIKLAMASI

Inter'in CEO'su Giuseppe Marotta, İtalyan basınından Festival dello Sport'a açıklamalarda bulundu. Marotta, Icardi mi Lukaku mu? Sorusu üzerine Mauro Icardi yanıtını verdi.

Interden Icardi itirafı Kesinlikle Icardi

"KESİNLİKLE İCARDİ"

Galatasaray'ın yıldız forveti için Marotta, "Romelu Lukaku mu Mauro Icardi mi? Hangisini tercih edersiniz?" sorusuna Giuseppe Marotta, "İşlerin gidişatına göre kesinlikle Icardi'yi isterdim. Tabii Lukaku da istediğini söyleyebilir ama biz ona her zaman tercihi nedeniyle saygı duyduk. Ve futbolda para fark yaratır" yanıtını verdi. 2013-2019 yılları arasında Inter forması giyen Mauro Icardi, mavi-siyahlı ekipte 217 resmi müsabakaya çıktı. Bu karşılaşmalarda 121 gol atan Arjantinli yıldız futbolcu, 29 da asist katkısı verdi.

Interden Icardi itirafı Kesinlikle Icardi

İSTEDİĞİNİ SÖYLESİN"

Takımdan ayrılan Belçikalı yıldız futbolcu Romelu Lukaku'nun "Inter'den ayrılırken yaşadıklarım hakkında konuşursam herkes şok olur" şeklindeki ifadeleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Marotta, "İstediği zaman istediği şeyi söyleyebilir. Ancak onun net şeyler söylediğini düşünmüyorum." şeklinde konuştu.

Interden Icardi itirafı Kesinlikle Icardi

Romelu Lukaku İnter'de 132 maçta görev yaptı ve 78 gol, 23 asist kaydetti.

Interden Icardi itirafı Kesinlikle Icardi

YORUM YAZ