MENÜ

İngilizlerin Ndombele şaşkınlığı! Jose Mourinho detayı...

Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Tanguy Ndombele'nin fazla kiloları ve fiziksel durumu, İngiltere'de bir kez daha gündeme geldi. İşte detaylar...

İngilizlerin Ndombele şaşkınlığı! Jose Mourinho detayı...

2023 yılının eylül ayında İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham Hotspur'dan transfer edilen Tanguy Ndombele, sarı-kırmızılı taraftarların beklediği performansı bir türlü sergileyemedi. 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, fazla kilolarıyla son dönemde ciddi bir şekilde eleştirilerin hedefi haline geldi. Ümraniyespor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası mücadelesine ilk 11'de başlayan Fransız futbolcunun durumu pek farklı değildi.

Haberin Devamı

İngilizlerin Ndombele şaşkınlığı Jose Mourinho detayı...

İNGİLİZLER ŞAŞIRDI

İngiliz gazetelerinden Daily Mail, Ndombele'nin son halini içeren bir Twitter videosunu haberleştirdi. '65 milyon sterlinlik Tottenham fiyaskosunun yeni görüntüleri viral oldu' başlığı kullanılan haberde, Ndombele'nin zor durumda göründüğü aktarıldı.

Haberin içinde yer alan videoda ise Fransız orta saha oyuncusunun Ümraniyespor maçından kesitler gösteriliyor ve fazla kilosu gündeme getiriliyor. İngilizler içeriğin devamında 'Formsuz Tanguy Ndombele'nin, dikkat çekici bir transferin ardından Galatasaray'da forma giymeye çabaladığı görüntüler ortaya çıktı' yorumunu yaptı.

İngilizlerin Ndombele şaşkınlığı Jose Mourinho detayı...

MOURİNHO HATIRLATMASI

Haberin devamında şu ifadeler kullanıldı: "Ndombele bu sezon şu ana kadar Türk kulübü adına ligde sadece 385 dakika oynadı ve pek çok haber, onun kondisyon açısından zorlandığını öne sürüyor. Ümraniyespor'a karşı oynanan son kupa maçından görüntüler de bunu kanıtlıyor gibi görünüyordu. 27 yaşındaki orta saha oyuncusu sahada kendisini sürüklemeye çalışıyor ve kilosu dikkat çekiyor. Oyuncunun daha önceki hocaları Ange Postecoglou ve Jose Mourinho da Ndombele'nin fiziksel durumundan şikâyet etmişti."

Haberin Devamı

İngilizlerin Ndombele şaşkınlığı Jose Mourinho detayı...

YORUM YAZ