MENÜ

İlkay Gündoğan'dan Galatasaray sorusuna yanıt!

Barcelona ve Almanya Milli Takımı'nın tecrübeli yıldızı İlkay Gündoğan'ın bir süredir, Galatasaray'a transfer olacağı iddia ediliyordu. Tecrübeli yıldız Almanya-Türkiye maçının ardından sarı - kırmızılılarla ilgili sorulan soruya yanıt verdi. İşte detaylar...

İlkay Gündoğan'dan Galatasaray sorusuna yanıt!

A Milli Futbol Takımımız, özel maçta Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda Almanya'ya konuk oldu. Ev sahibi ekipte Barcelona'da forma giyen Türk asıllı yıldız İlkay Gündoğan maça kaptan olarak çıktı.

Haberin Devamı

İlk yarısını 2-1 önde kapatan Ay-yıldızlılar, 49. dakikada Füllkrug'un golüne engel olamadı. Karşılaşmada son sözü 71. dakikada penaltıdan Yusuf Sarı söyledi: 3-2.

İLKAY İÇİN GALATASARAY İDDİASI

Devre arasında Lucas Torreira'nın yanına iyi bir oyuncu transfer etmek isteyen Galatasaray içi İlkay Gündoğan iddiasında bulunulmuştu. Sezon başında Katalan devi Barcelona'ya transfer olan oyuncunun İspanya'da mutlu olmadığı ifade ediliyordu.

İlkay Gündoğandan Galatasaray sorusuna yanıt

İLKAY İDDİALARA YANIT VERDİ

Türkiye ile oynanan karşılaşmanın ardından Hürriyet'e açıklamalarda bulunan tecrübeli oyuncu, bu iddilara karşılık olarak; "İspanya'da kulübümde çok mutluyum" şeklinde yanıt verdi.

'ÇOK İYİ BİR EKİBE KARŞI OYNADIK'

3-2 Türkiye'nin üstünlüğü ile tamamlanan mücadeleyi değerlendiren yıldız oyuncu, A Milli Takımımız'dan da övgüyle bahsetti.

Haberin Devamı

İlkay Gündoğandan Galatasaray sorusuna yanıt

"Teknik ve taktik açıdan çok iyi bir ekibe karşı oynadık. İnşallah EURO 2024'te birlikte mücadele ederiz. Hazırlık ve dostluk maçı güzel geçti. Benim için zor bir maç oldu. Tempolu bir karşılaşmaydı. Şu anda Almanya'da önemli eksikler var. Evimizde oynayacağımız EURO 2024'te final oynayıp kupayı kazanmak istiyoruz.

İlkay Gündoğandan Galatasaray sorusuna yanıt

YORUM YAZ