MENÜ

İcardi'den Wanda Nara'ya ayrılık göndermesi!

Wanda Nara, Mauro Icardi ile barıştıklarına yönelik bir habere Twitter'dan cevap verdi. Nara'nın ayrılık gönderisine Mauro Icardi'den yanıt gecikmedi.

İcardi'den Wanda Nara'ya ayrılık göndermesi!

Arjantin basını Mauro Icardi ile Wanda Nara'yı konuşmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Wanda nara'dan İcardi açıklaması

PSG'den kiralık olarak Galatasaray 'a transfer olan Mauro Icardi'nin, kendisinden ayrıldığını açıklayan eşi ve aynı zamanda menajeri olan Wanda Nara, Arjantinli oyuncuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Wanda Nara, Arjantin basınına verdiği demeçte, Icardi'nin Galatasaray'a transferiyle ilgili detaylar verdi.

'PSG ile Galatasaray arasında fark yok'

Icardi'nin Türkiye'ye gitmekle kötü bir duruma düştüğü yönündeki yorumlara ise, "Sezon öncesi yeni bir takıma gitmek istiyordu. Mauro'nun önceliği futbol oynayabilmek. Gittiği takımla, ayrıldığı takım arasında çok da bir fark olduğunu düşünmüyorum" dedi.

İcardiden Wanda Naraya ayrılık göndermesi

'Bir tek sahaya çıkmadığım kaldı'

Arjantinli yıldızın futbol hayatıyla ilgili olarak konuşan Wanda Nara, "Onun için bir tek kramponları giyip sahaya çıkmadığım kaldı. Benim işim ona en iyi sözleşmeyi bulmak. Arjantin Milli Takımı'ndaki oyuncuların yarısından daha iyi bir kontratı var.

Haberin Devamı

İşte Wanda Nara'nın yeni sevgilisi

Icardi'yi terk ederek Arjantin'e geri dönen Nara'nın yeni sevgilisi ortaya çıktı. Wanda Nara, aşk yaşadığı Arjantinli rapçi L-Gante ile 20 Ekim'de çıkacak olan şarkının klibinde beraber rol aldı.

Nara'nın klip kapağında L-Gante ile dudak dudağa poz vermesi dikkat çekerken, Galatasaraylı taraftarlardan da tepki geldi.

İcardiden Wanda Naraya ayrılık göndermesi

Wanda Nara'nın L-Gante ile oynadığı klip yayınlandı

Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Mauro Icardi'nin özel hayatında sular durulmuyor. Boşanmak üzere olduğu eşi Wanda Nara'nın, adı aşk dedikodularına karıştığı L-Gante ile oynadığı klip yayınlandı. Klipte Wanda ile L-Gante'nin yakınlaştığı görülüyor. Müzik klibi bugün itibarıyla yayına girdi. Adı aşk iddialarına karışan ikilinin klipteki yakınlaşmaları ise dikkat çekti.

Icardi ile Wanda'nın arasındaki iplerin ise tamamen koptuğu ve bundan sonra mal paylaşımı ile çocukların velayeti konusunda dava süreci görüleceği belirtildi.

'Benim için acı verici' demişti

Wanda Nara, kişisel Instagram hesabından konuyla ilgili bir açıklama yayınlamıştı. Wanda Nara ayrılığı şu sözlerle açıklamıştı;

Haberin Devamı

"Bu anı yaşamak benim için acı verici. Ancak yaşananlar ve medya spekülasyonları göze alındığında bunun benden duyulmasını tercih ederim. Bu ayrılık hakkında herhangi bir ayrıntı vermeyeceğim. Lütfen, sadece benim için değil çocuklarımız için de anlayış rica ediyorum"

İcardiden Wanda Naraya ayrılık göndermesi

Barışmak için otele gitti

Daha sonra Icardi’nin izin alıp özel işleri için Arjantin’e gittiği açıklanmıştı. Yıldız futbolcunun Wanda Nara’yı barışmaya ikna etmek için ülkesine gittiği belirtilmişti. Icardi’nin o tarihlerde Wanda Nara’nın otelinin önünde şok görüntüleri ortaya çıktı.

İcardiden Wanda Naraya ayrılık göndermesi

Güvenlikler otele sokmadı

Wanda ile barışmak için Buenos Aires'e giden Icardi hiç beklemediği bir durumla karşı karşıya kaldı. Wanda’nın kaldığı otele giden yıldız futbolcu güvenlikler tarafından içeri alınmadı.

Haberin Devamı

İcardiden Wanda Naraya ayrılık göndermesi

Arjantin'de yayın yapan Ciudad Magazine adlı internet sitesi, Wanda Nara'nın Mauro Icardi'yi affettiğine yönelik bir haber paylaştı.

Twitter'dan cevap verdi

Twitter'dan bu habere yanıt veren Wanda Nara, "Affedecek bir şey yok, biz ayrıldık" dedi.

Wanda Nara'nın bu gönderisine ise Icardi'den yanıt gecikmedi. Wanda Nara'nın gönderisini cevaplayan Icardi, "Birkaç gün önce Arjantin'e geldiğimde ayrıldığımız gibi mi? Harika vakit geçirdik" dedi.

Mauro Icardi izinli olduğu dönemde Arjantin'e gitmiş ve bazı kaynaklar, Arjantinli yıldızın Wanda Nara için futbolu bırakmayı düşündüğünü iddia etmişti.

YORUM YAZ