MENÜ

İcardi'den transfer cevabı! Galatasaray bonservisini istiyordu

Galatasaray'ın sezon başında PSG'den 1 yıllığına kiraladığı Mauro Icardi geleceği hakkında kararı verdi. Sarı-kırmızılıların bonservisini almak istediği Arjantinli yıldız sosyal medya hesabından transfer mesajı verdi.

İcardi'den transfer cevabı! Galatasaray bonservisini istiyordu

Galatasaray'ın PSG'den 1 yıllığına kiraladığı Mauro Icardi attığı gollerle taraftarın sevgilisi oldu. Sarı-kırmızılılar ile şampiyonluk yaşamak için geri sayıma geçen Arjantinli yıldız geleceği hakkında son kararı verdi. Arjantin basını Mauro Icardi'nin kararını duyururken yıldız forvet sosyal medya hesabından transfer mesajı verdi. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

MAURO ICARDI'DEN TRANSFER İDDİALARINA YANIT

Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi, sosyal medya hesabından gelen sorulara yanıt verdi ve ülkesinin takımlarından Boca Juniors'a transfer olacağı söylentilerini yalanladı.

Icardi bir takipçisinden gelen "Arjantin'e transfer olacağın doğru mu?" sorusunu "Kimseyle konuşmadım. Yanlış" diyerek cevapladı.

Icardi'nin, Arjantin kulübü Boca Juniors ile transfer görüşmesi yaptığı iddia edilmişti.

İcardiden transfer cevabı Galatasaray bonservisini istiyordu

ICARDI TRANSFERİ HAKKINDA AÇIKLAMALARSA BULUNMUŞTU

Mauro Icardi geçtiğimiz ay Fransa'dan L'Equipe'e geleceği hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Icardi, "Galatasaray'da mutluyum. Transferde ilk tercihim Galatasaray olacak. Tabii transferim için son kararı iki kulüp görüşerek verecek." ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Daha önce de kalmak istediğini açıklayan Icardi, "Paris'te dünyanın en iyileriyle birlikteydim ama burada görmediğim kadar ilgi görüyorum. Sanki dünyanın en iyi oyuncusu benmişim gibi hissediyorum" açıklamasını yapmıştı.

İcardiden transfer cevabı Galatasaray bonservisini istiyordu

ICARDI'NİN PERFORMANSI

Galatasaray formasıyla bu sezon 23 resmi karşılaşmada görev yapan Arjantinli yıldız bu süreçte 18 gol atıp 8 asist yaptı. Transfermarkt verilerine göre Mauro Icardi'nin güncel piyasa değeri 18 milyon euro...

Galatasaray'ın bonservisini almak istediği Mauro Icardi için PSG'nin 10-15 milyon euro bandından bir bonservis talep edebileceği iddia ediliyor. Fransa'dan Le Parisien geçtiğimiz günlerde Galatasaraylı yöneticilerin Icardi'nin bonservisini almak için PSG yöneticileriyle görüşme gerçekleştirdiğini iddia etmişti.

İcardiden transfer cevabı Galatasaray bonservisini istiyordu

ARJANTİN BASINI DUYURDU! ICARDI'DEN TRANSFER KARARI

Arjantrin'den TyC Sports, Mauro Icardi için flaş bir iddiayı gündeme taşıdı. Haberde son günlerde Arjantinli yıldızın Boca Juniors'a transfer olacağı iddialarına yer verilirken oyuncunun yakın çevresinin Boca Juniors iddialarına cevap verdiği aktarıldı.

Mauro Icardi'nin de geleceği hakkında son kararını verdiği ve sezon sonunda kariyerine nerede devam etmek istediği konusunun netleştiği bilgisine yer verildi.

"BOCA JUNIORS GÖRÜŞME OLDUĞU İDDİALARINI YALANLADI"

Haberin Devamı

TyC Sports'un haberinde şu ifadelere yer verildi:

"Mauro Icardi'nin Boca'ya olası transferi son saatlerde sosyal ağlarda yayılan bir söylentiydi ve Icardi'yi haziran ayından itibaren mavi ve altın sarısı formayla görmek isteyen birden fazla Boca taraftarını heyecanlandırdı. Ancak bildirilenlerin ötesinde somut olan şu ki, Boca Juniors yönetimi şu an için bir müzakereyi reddediyor ve taraflardan hiçbiri temasların olduğunu kabul etmiyor."

İcardiden transfer cevabı Galatasaray bonservisini istiyordu

"KARİYERİNE AVRUPA'DA DEVAM ETMEK İSTİYOR"

"30 yaşındaki santrfor, Galatasaray'da Paris Saint Germain'den yıl sonuna kadar kiralık olarak forma giyiyor ancak Fransız takımında bir yılı kaldı ve orada devam etmek istemiyor. Buna karşılık futbolcu eski ortağı Wanda Nara ile devam eden hukuki bir anlaşmazlık yaşıyor. Golcünün yakın çevresi oyuncunun kariyerine Avrupa'da devam etmek istediğini bildirdi. Arjantin'e dönme olasılığı gündeme gelirse Mauro Icardi'nin Boca Juniors başta olmak üzere River Plate ve Newell's Old Boys'un teklifini de değerlendirmeye hazır olacağı öğrenildi."

Haberin Devamı

"Boca Juniors yönetimi, oyuncuyla ilgili hiçbir transfer girişiminin olmadığını TyC Sports'a doğruladı. Ancak Icardi, Boca'yı temsil etmekte zorlanmayacak çok önemli bir figür. Daha da önemlisi Boca Juniors, Icardi'nin maddi yükümlülüklerini karşılamakta zorlanabilir. Icardi, PSG'de kazandığını almaya devam ediyor çünkü TGalatasaray'da oynamasına rağmen rağmen kontratının büyük bir kısmı Paris'in kasasından geliyor. Boca'nın ülke gerçeklerine ters düşen maddi yükümlülükleri karşılayamacağı biliniyor. Resmi dolar kuru üzerinden peso cinsinden ödeme yapmak Boca'yı krize sokabilir. Tüm bunlar, şu anda Icardi'nin Boca'da forma giymeye yakın olmadığını çok daha az olduğunu gösteriyor ancak bu hikayenin sonucunu öğrenmek için transfer piyasasının başlamasına kadar haftalarca beklememiz gerekecek."

TRANSFERİ İÇİN GÖRÜŞÜLDÜ

"TÜRKİYE'DE ŞAMPİYONLUĞA DOĞRU İLERLİYOR"

"2022 yazında Galatasaray'a katılan Icardi, Türkiye Süper Ligi ile Kupada 23 mata 18 gol ile oynadı ve ciddi sakatlıklar yaşamadığı için çok fazla devamlılık yakaladı. Galatasaray, Fenerbahçe'nin sekiz puan üzerinde yer alıyor. Galatasaray, son olarak 2018/2019 sezonunda kazandığı şampiyonluğa doğru ilerliyor."

Haberin Devamı

Mauro Icardi'nin Strasbourg'a Attığı Müthiş Kafa Golü

YORUM YAZ