Icardi'den "Hakaret" açıklaması! PFDK'ya sevk edilmişti

Ankaragücü maçında yaşananların ardından tedbirsiz olarak PFDK'ya sevk edilen Arjantinli golcü Mauro Icardi, olayla ilgili açıklamada bulundu.

Icardi'den "Hakaret" açıklaması! PFDK'ya sevk edilmişti

Galatasaray'ın Ankaragücü'nü yendiği maçta Mauro İcardi'nin yaptığı hareket futbol gündemini meşgul etmiş, Arjantinli yıldız, kameralara yansıyan görüntüler nedeniyle tedbirsiz olarak PFDK'ya sevk edilmişti.

Haberin Devamı

Olağanüstü bir toplantı yapılıp, ceza verilmemesi halinde bugün Antalyaspor'a karşı forma giymesinde bir sıkıntı olmayan İcardi, kendi üzerinden gündem oluşturulmasına tepkili. Golcü futbolcunun, Florya'da arkadaşlarıyla yaptığı görüşmelerde bu durumdan duyduğu rahatsızlığı dile getirdiği öğrenildi.

CEZA ALMAK ÖNEMLİ DEĞİL AMA!

Icardi'nin konuyla ilgili kendisine yöneltilen sorulara, "Ben bir şey yapmadım" derken, "Benim üzerimden Galatasaray'a zarar vermeye çalışmaları, benim adıma çok üzücü. Üstelik sosyal medyada bile foto montaj olduğu konuşulan görüntülerden söz ediyoruz. Ceza almak değil ama suçsuzken suçlu duruma düşürülmeye çalışılmama bir anlam veremiyorum" ifadelerini kullandığı belirtildi.

Haberin Devamı

Icardiden Hakaret açıklaması PFDKya sevk edilmişti

ANKARAGÜCÜ MAÇINDA NE OLMUŞTU?

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda oynanan Ankaragücü tribünlere yaptığı hareket kameralara yansıyan Mauro Icardi, "hakaret" gerekçesiyle tedbirsiz olarak PFDK'ye sevk edilmişti. Karar kesinleşen kadar Icardi maçlarda oynamaya devam edebilecek.

 

YORUM YAZ