MENÜ

İcardi'den Atilla Karaoğlan açıklaması: Daha iyi olması gerektiğini düşünüyorum

Trendyol Süper Lig'in ikinci haftasında sahasında Trabzonspor'u 2-0 yenen Galatasaray'da iki golün de sahibi Mauro İcardi, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

İcardi'den Atilla Karaoğlan açıklaması: Daha iyi olması gerektiğini düşünüyorum

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Arjantinli golcü Mauro İcardi, iki gol attığı Trabzonspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Her zaman mükemmeli aradığını ifade eden golcü futbolcu, hakemlerin daha iyi olması gerektiğini de söyledi.

Haberin Devamı

İcardi'nin açıklamaları şöyle;

Derbi diyebileceğimiz önemli bir maçtı. İlk maçımızdan gelen de bir motivasyon vardı. Taraftarımızın önünde goller atarak kazandık. Hırslı bir oyuncuyum, olabildiğince çok gol atmaya çalışacağım. Geçen sezon gollerimle şampiyonluğu da kutladım. Hepimizin oyuncular olarak da hakemler olarak da çok daha iyi olması gerektiğini düşünüyorum. Her zaman mükemmeli aramamız gerekiyor. Yeni transferler, şampiyon takıma geliyorlar. Başkanımız da ona göre oyuncular getiriyor. Her birinin kendini gösterip takıma adapte olması gerekiyor.

Maç sonu 3'lüsü Mauro Icardi'den

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, Trabzonspor maçının ardından sarı-kırmızılı taraftarlara 3'lü çektirdi.
Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında Galatasaray evinde karşı karşıya geldiği Trabzonspor'u 2-0 yendi. Mücadelenin sona ermesinin ardından sarı-kırmızılı futbolcular ile teknik ekip büyük sevinç yaşadı. Futbolcular tribünlere giderek galibiyeti taraftarlarla kutladı. Maçta iki gol atan Arjantinli futbolcu Mauro Icardi, kale arkasındaki taraftarlara 3’lü çektirdi.

İcardiden Atilla Karaoğlan açıklaması: Daha iyi olması gerektiğini düşünüyorum

YORUM YAZ