MENÜ

İcardi transferinde Galatasaray'a dev rakip

Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olmayı başaran Galatasaray, sezon başında Paris Saint Germain'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Mauro Icardi'nin bonservisini almak için görüşmelerine devam ediyor. Sarı-Kırmızılı takıma Arjantinli golcü transferinde dev bir takım rakip oldu.

İcardi transferinde Galatasaray'a dev rakip

alatasaray, Mauro Icardi'nin bonservisi için Paris Saint Germain ile görüşmelerini sürdürürken, La Liga devi devreye girdi. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Atletico devrede!

İspanyol basınından TodoFichajes'in haberine göre La Liga'nın köklü kulüplerinden Atletico Madrid, Mauro Icardi'yi kadrosuna katmak için harekete geçti. Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone'nin, Icardi'yi takımda görmek istediği belirtildi.

İŞTE ZANİOLO'NUN ALTERNATİFİ

Icardi, Roma'nın da radarında

İtalya'nın önemli ekiplerinden Roma'nın da Mauro Icardi'yi listesinde tuttuğu iddia edildi. Jose Mourinho'nun, Mauro Icardi ile kadro kalitesini yükseltmeyi hedeflediği kaydedildi.

İcardi transferinde Galatasaraya dev rakip

Suudi Arabistan vazgeçti

Öte yandan Suudi Arabistan takımı Al-Taawoun'un Icardi transferinden vazgeçmesi Galatasaray için tek iyi haber oldu. Suudiler, Icardi yerine Alvaro Morata'ya yöneldi.

Icardi'nin Galatasaray performansı

Haberin Devamı

Bu sezon Galatasaray formasıyla 26 resmi müsabakaya çıkan Mauro Icardi, 23 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 8 defa takım arkadaşlarına gol pası veren 30 yaşındaki santrfor, 3 mücadelede sarı kart gördü.

İcardi transferinde Galatasaraya dev rakip

YORUM YAZ