İcardi için bomba transfer iddiası! Evi bile hazır

İtalya'da Serie A'ya yükselen Como'nun, hücum hattı için listesindeki isimlerden birinin Galatasaray'dan Mauro Icardi olduğu öne sürüldü. Sarı-Kırmızılılar'la geçtiğimiz sezon şampiyonluk yaşayan Icardi, bu sezon da takımına büyük katkıda bulunmuştu.

2022 yılında PSG'den ilk olarak kiralık olarak gelen Icardi, kısa sürede taraftarın sevgilisi olmuştu. Geçtiğimiz sezon başında Fransız ekibinden 10 milyon euro bedelle bonservisi alınan Galatasaray'ın yıldız ismi Mauro Icardi için İtalya'dan transfer iddiası geldi.

Haberin Devamı

MAURO ICARDI İDDİASI

La Provincia'da yer alan habere göre, 21 yıl aradan sonra Serie A'ya yükselen Como, güçlü bir kadro kurmak istiyor. İtalyan ekibinin hücum hattı için transfer listesinde yer alan isimlerden birinin de Mauro Icardi olduğu öne sürüldü.

Arjantinli yıldızın, Como Gölü kıyısında aktif yatırımları olduğu hatırlatıldı.

İcardi için bomba transfer iddiası Evi bile hazır

LİSTEDEKİ DİĞER İSİMLER

Öte yandan Como'nun hücumdaki diğer adaylarının Leicester City'den Jamie Vardy ile bonservisi Inter'de bulunan ve bu sezonu kiralık olarak Marsilya'da geçiren Joaquin Correa olduğu belirtildi.

İcardi için bomba transfer iddiası Evi bile hazır

BU SEZON PERFORMANSI

Galatasaray'da bu sezon 45 maçta sahaya çıkan Mauro Icardi, 30 gol attı ve 12 asist yaptı. 31 yaşındaki Arjantinli yıldızın sarı-kırmızılı takım ile sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.

G.SARAY'DA SÜRPRİZ GELİŞME

YORUM YAZ