MENÜ

Hollandalı yıldızdan Fenerbahçe ve Galatasaray'a kötü haber

Bu sezon şampiyonluğu kazanan Galatasaray yeni sezona yine iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarına başladı. Nelsson'un olası ayrılığına önlem almak isteyen Sarı Kırmızılı ekip yıldız isim için harekete geçmişti. Fenerbahçe'nin de gündeminde olan yıldız savunmacı için sürpriz bir gelişme yaşandı. İşte ayrıntılar...

Hollandalı yıldızdan Fenerbahçe ve Galatasaray'a kötü haber

Inter'in savunmasının önemli isimlerinden biri olan Stefan de Vrij uzun süredir Inter'de forma giyiyordu. 2018'de Lazio'dan bedelsiz olarak Inter'e transfer olan Hollandalı üçlü savunmanın önemli oyuncularından biriydi.

Haberin Devamı

GALATASARAY İSTEDİ

Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray Victor Nelsson'un satılma ihtimaline karşı alternatif isimler üzerine çalışmaya başlamıştı. Adaylardan biri de beş sezondur Serie A ekibi Inter’de forma giyen ve sözleşmesi temmuz başında sona erecek olan Stefan De Vrij'dı.

Hollandalı yıldızdan Fenerbahçe ve Galatasaraya kötü haber

FENERBAHÇE'DEN KARŞI ATAK

Bu sezon özellikle savunmada büyük sıkıntı yaşayan ve kadrosunu kaliteli bir stoper ile güçlendirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, bir süredir Stefan de Vrij'in peşindeydi. İstekleri oldukça ağır olan futbolcu Fenerbahçe yönetimini şoke etmişti. Yıllık 3 milyon Euro önerilen 31 yaşındaki futbolcunun, tam 2 katını istediği öğrenildi. Senelik 6 milyon Euro maaşın yanı sıra imza parası da bekleyen De Vrij'in sözleşme için de en az 3 yıllık şart koştuğu kaydedildi.

Haberin Devamı

Hollandalı yıldızdan Fenerbahçe ve Galatasaraya kötü haber

Yıllık ücrette 3.5 milyon Euro'nun üstüne çıkmayı düşünmeyen Fenerbahçe yönetimi, menajerine mali şartların değişmemesi durumunda görüşmelerin devam etmeyeceği mesajını vermişti.

SÖZLEŞME UZATIYOR

Şampiyonlar Ligi finalini ardından karar vereceğini belirten De Vrij, Sky Italia muhabiri Gianluca Di Marzio'nun salı günü verdiği bilgiye göre Inter ile sözleşmesini uzatacak. 2025'e kadar sözleşme imzalaması beklenen oyuncunun özellikle Milan Skriniar'ın PSG'ye bedelsiz olarak transfer olacak olması oyuncuyu Inter için daha değerli hale getirdi.

Stefan De Vrij bu sezon 38 maçta 1 gollük performans sergiledi.

Hollandalı yıldızdan Fenerbahçe ve Galatasaraya kötü haber

YORUM YAZ