MENÜ

‘Hepimiz para götürmüş vaziyetteyiz'

Özbek’in kulübü Azeri bir gruba satmaya çalışırken seçimi kaybettiğini öne süren Nazifoğlu, “Hepimiz para götürmüş vaziyetteyiz. Benden başlayarak banka hesapları incelensin” dedi.

‘Hepimiz para götürmüş vaziyetteyiz'

Galatasaray’ın eski yöneticisi Levent Nazifoğlu, Dursun Özbek ve ekibi hakkında çarpıcı iddialar ortaya attı. TRT Spor’a konuşan Nazifoğlu, “Takımı satışa hazırlıyorlardı. Bir Azeri grubu var diyorlar. Şimdi Samsunspor ve Gaziantepspor’u görüyorsunuz. Bu borçlar hata ile değil yanlışla olur. Minareyi çalan kılıfını hazırlar” ifadelerini kullandı.

Nazifoğlu’nun diğer çarpıcı sözleri şöyle:

‘Bu adama nasıl oy isterim!’

“Hepimiz kirlenmiş vaziyetteyiz, hepimiz para götürmüş vaziyetteyiz. Ben çağrı yapıyorum. Benden başlayarak hepimizin banka hesapları incelensin. Dursun Özbek seçim öncesi beni aradı yardım istedi. Ancak ben nasıl bu adama oy verin diyebilirim ki? Dursun Özbek mali genel kurulda hesap vermeli, kendini temize çıkarma fırsatı tanınmalı.”

‘Otel giderse ibra edilmesin’

“Mecidiyeköy’deki otel tamamen kendi projesi. Orayı bitirmiyor ki, 5 milyon Dolar vermek istemiyor. Orası da elden kaçarsa, o zaman hallerine ağlasınlar. İbra edilmemesi lazım.”

‘Belhanda 5 milyona geliyordu’

“Belhanda’nın 1 yılı vardı sözleşme bitimine. Benim dönemimde de taliptik. O zaman 5 milyon Euro civarına alabiliyorduk. Süresi azalırken nasıl 8-10 milyona geldi, onu bilemem. Bunu transferi yapanlara sormak lazım.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ