MENÜ

Hakim Ziyech, Galatasaray taraftarının içinde! Sahalarda ender görülen olay...

Hakim Ziyech'in Galatasaray’a transferi sorunsuz şekilde tamamlandı. Chelsea'den bedelsiz satın alma opsiyonlu kadroya katılan Faslı yıldız, Trabzonspor galibiyetinin ardından Sarı Kırmızılı ekip taraftarının arasında takıma ve tribünlere üçlü çektirdi.

Hakim Ziyech, Galatasaray taraftarının içinde! Sahalarda ender görülen olay...

Ajax formasıyla devleri peşinde koşturan, Chelsea macerası sırasında daha 6 ay önce PSG’nin kapısından dönen Hakim Ziyech, artık Galatasaray’da... Sarı-Kırmızılı kulüp, 30 yaşındaki Faslı yıldızı önceki gece İstanbul’a getirdi. Başkan Dursun Özbek’e ait otelde konaklayan Ziyech, dün öğle saatlerinde kulübün sponsor hastanesinde bir kez daha sağlık kontrolüne girdi.

Haberin Devamı

TESTLERDE HERHANGİ BİR SORUNA RASTLANAMDI

Daha önce de Londra’da bizzat kulüp doktoru Yener İnce tarafından çeşitli testlere tabi tutulan Ziyech’te herhangi bir soruna rastlanmamıştı. Dünkü kontrollerin ise transfer öncesi son prosedürler nedeniyle yapıldığı öğrenildi.

Hakim Ziyech, Galatasaray taraftarının içinde Sahalarda ender görülen olay...

BONSERVİS BEDELİ YOK, MAAŞI BELLİ OLDU

3 yıl boyunca Aslan Transferi sorunsuz şekilde tamamlanan Hakim Ziyech, önümüzdeki 3 sezon boyunca Galatasaray forması giyecek. 30 yaşındaki kanat oyuncusunu bedelsiz olarak kiraladığını duyuran Galatasaray, belli şartların oluşması durumunda bedelsiz satın alma opsiyonunun devreye gireceğini duyurdu. Galatasaray, İngiliz ekibine kiralama bedeli ve bonservis ücreti ödemeyecek. Hakim Ziyech’in Galatasaray’dan alacağı maaş da belli oldu.

Haberin Devamı

Hakim Ziyech, Galatasaray taraftarının içinde Sahalarda ender görülen olay...

OKAN BURUK'A SARI KART!

GALATASARAY’IN HAKIM ZIYECH AÇIKLAMASI

Galatasaray’ın Hakim Ziyech için KAP’a yaptığı açıklama:

Profesyonel futbolcu Hakim Ziyech ve kulübü Chelsea Football Club Limited ile oyuncunun bedelsiz satın alma opsiyonlu bedelsiz geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Futbolcuya ise 2023-2024 sezonundan için net 3.587.500 Euro sezonluk ücret ödenecek olup transferinin gerçekleşmesi durumunda 2024-2025 sezonu için net 2.850.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir. Ayrıca yapılan anlaşma gereği şarta bağlı uzama opsiyonunun gerçekleşmesi halinde futbolcuya 2025-2026 sezonu için net 2.850.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

TRABZONSPOR MAÇI SONRASI BÜYÜK SÜRPRİZ!

30 yaşındaki futbolcu, artık Galatasaray taraftarıyla buluşmak için sabırsızlanırken 2-0'lık Trabzonspor galibiyeti sonrası Sarı Kırmızılı ekip taraftarları ve futbolcular büyük bir sürprizle karşı karşıya geldi. Maçın son anlarında taraftarlara 'stadı terk etmeyin' uyarısı gelirken 90 dakikanın sona ermesiyle Ziyech şov başladı.

Hakim Ziyech, Galatasaray taraftarının içinde Sahalarda ender görülen olay...

TORREIRA KORKUTTU!

TRİBÜNE ÇIKTI, ÜÇLÜ ÇEKTİRDİ

Ziyech, kale arkası tribünden Galatasaray taraftarlarını selamlarken özellikle Lucas Torreira'nın şaşkınlığı gözlerden kaçmadı. Faslı yıldız, Sarı Kırmızılı taraftarlara üçlü de çektirdi. Tecrübeli oyuncu daha sonra yeşil zemine inerek burada takıma ve taraftarlara üçlü çektirdi.

YORUM YAZ