MENÜ

Gökhan Çıra'dan olay Fatih Terim açıklaması: Mafya mısın sen ya! Sen kimsin!

Son dakika haberi... Tuzlaspor - Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulunan Gökhan Çıra, Fatih Terim hakkında olay sözler sarf etti. Bir anda gündem olan ve herkesin konuştuğu isim olan Gökhan, ''Fatih Terim gelmiş, Gökhan Çıra sen misin diyor. Sen kimsin, mafya mısın? Futbolun mafyası sen misin?'' dedi.

Gökhan Çıra'dan olay Fatih Terim açıklaması: Mafya mısın sen ya! Sen kimsin!

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında sahasında Galatasaray’a 4-0 kaybederek kupaya veda eden Tuzlaspor’da Gökhan Çıra, maç sonunda yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Fatih Terim hakkında olay açıklamalarda bulunan Gökhan, ''Fatih Terim gelmiş, Gökhan Çıra sen misin diyor. Sen kimsin, mafya mısın? Futbolun mafyası sen misin?'' dedi.

Haberin Devamı

Fatih Terim sen kimsin? Mafya mısın?

Maçtan sonra Galatasaray’ın teknik heyetinden tanımadığı birinin kendisine yumruk attığını öne süren Gökhan Çıra’nın alnındaki şişlikler dikkat çekti. Gökhan, “Fatih Terim de yardımcıya beni soruyor. Sen kimsin? Mafya mısın? Futbolun mafyası sen misin? Evet Gökhan Çıra benim. Nerede olduğum da belli. Galatasaray altyapısında oynadım. Orada ne yaşadığımı kimse bilemez. Ben bunu bildiğim için cephe aldım. Orada 2-0 kazanmışım sevinmeyecek miyim? Sevineceğim, az bile yaptım. Buna tepki gösteriyorlarsa, PSG’ye, Real Madrid’e, Brugge’e böyle oynasınlar. Bize değil. Türkiye’yi rezil ettiniz. Muslera da gelip anama küfür ediyorsa, benim gözümde karakterli biri asla değildir” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ