MENÜ

Genç futbolcu, Galatasaray'ın teklifini reddetti

Süper Lig'de lider durumda bulunan ve kadrosuna takviye yapmak isteyen Galatasaray'a kötü haber geldi. Genç yıldız, Sarı Kırmızılılar'ın teklifini reddetti.

Genç futbolcu, Galatasaray'ın teklifini reddetti

Süper Lig'de lider durumda bulunan ve transfer süresinin yaşanan deprem felaketinin ardından uzatılmasıyla yeniden harekete geçen Galatasaray'da çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Teknik direktör Okan Buruk'un talimatı ile transfer çalışmaları devam ediyor.

Haberin Devamı

Yeniden şampiyonluğu hedefleyerek gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde yer almak isteyen Galatasaray kadrosunu güçlendirmek istiyor.

KAAN AYHAN GELDİ

Galatasaray, savunma hattına Kaan Ayhan'ı monte etti. Milli oyuncu İtalyan ekibi Sassuolo'dan takviye edildi. Sarı Kırmızılılar, başarılı futbolcuyu sezon sonuna kadar kiraladı. Cimbom Sassuolo'ya kiralama bedeli için 400 bin euro ödedi. Ayrıca sezon sonunda zorunlu satın alma opsiyonu devreye girecek. İtalyan kulübüne ödenecek bonservis bedeli ise 2.8 milyon euro.

 

Genç futbolcu, Galatasarayın teklifini reddetti

 

ZANIOLO TRANSFERİ SES GETİRDİ

Galatasaray'ın ikinci transferi ise Nicolo Zaniolo oldu. İtalyan yıldız kadroya Roma'dan katıldı. Sarı-kırmızılılar bu transfer için Roma'ya 15 milyon euro ödedi. Ayrıca Cimbom, İtalyan ekibine gelecek satıştan yüzde 20'lik bir pay verdi. Bu transfer özellikle Avrupa'da büyük yankı uyandırdı. Genç futbolcunun ciddi talipleri arasında Galatasaray'ı seçmesi ve ekonomik açıdan diğer tekliflerden daha düşük fiyata gelmesi Avrupa basının da dikkatini çekti.

Haberin Devamı

Genç futbolcu, Galatasarayın teklifini reddetti

 

GALATASARAY'I REDDETTİ

Aslan, Dinamo Moskova'da forma giyen Arsen Zakharyan için teklifte bulundu. Moskova ekibi bu görüşmeyi kabul etse ancakl genç oyuncu Türkiye'de forma giymek istemediği için pazarlık masasına oturmadı.

 

Genç futbolcu, Galatasarayın teklifini reddetti

 

Championat'ın haberine göre; Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan 19 yaşındaki orta saha Arsen Zakharyan, Sarı Kırmızılı ekipten gelen teklifi bu yüzden reddetti.

19 yaşındaki yıldız bu sezon Moskova ekibiyle çıktığı 22 maçta 3 gol ve 6 asist yaptı. Zakharyan, 6 kez Rus Milli Takımı forması giydi.

DENGELERİ DEĞİŞTİRECEK TRANSFER

CHELSEA DE TEKLİF YAPMIŞTI

İngiltere Premier Lig'in devlerinden Chelsea, genç oyuncu için 15 milyonluk teklif yaptı. Ancak Dinamo Moskova teklifi kabul etmedi.

YORUM YAZ