Ziyech'i yerden yere vurdu! Bodrum FK maçında kaçırdığı gole olay yorum: Rahmetli babaannem atardı'
24 Kasım 2024, Pazar 12:14Güncelleme Tarihi:
Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray deplasmanda Bodrum FK'ya konuk oldu. İlk yarısı 0-0 sona eren mücadeleyi konuk ekip 54. dakikada Michy Batshuayi'nin attığı golle 1-0 kazanmayı başardı.

BODRUM FK GOLE ÇOK YAKLAŞTI
90+1. dakikada Bodrum FK çok tehlikeli geldi. Ceza sahası yayı üzerinde topla buluşan Gökdeniz'in sert şutunda top direkten döndü.

FARKIN KAPANMASINA İZİN VERMEDİ
Dün saat 16:00'da başlayan karşılaşmada Fenerbahçe, Kayserispor'a konuk oldu. Sarı - lacivertliler, rakibini 6-2 ile geçerken puan farkı Galatasaray'ın maçı öncesinde ikiye indi. Sarı - kırmızılılar rakibini mağlup ederek beş puanlık farkın azalmasına engel oldu.

HAKIM ZIYECH 'YOK ARTIK' DEDİRTTİ
Mücadelenin 66. dakikasında rakip yarı alanın ortalarında topla buluşan Victor Osimhem, rakibinden sıyrılarak topu ceza sahasına kadar götürdü. Şut açısı yakalayan yıldız oyuncu buna rağmen topu daha müsait durumdaki Ziyech'e aktardı. Ziyech'in boş kaleye kale alanı içerisinden yaptığı vuruşta top auta gitti.

Kaçan pozisyonun ardından Hakim Ziyech de kendisine inanamadı. Osimhen bu anlarda takım arkadaşını alkışlayarak moral vermeye çalıştı. Türkiye'nin yanı sıra bu pozisyon İngiltere ve Hollanda da yankı buldu:

İngiliz Daily Mail; "Hakim Ziyech'ten şok edici bir hata: Taraftarlar şaşkına döndü' başlıklı habede şu ifadelere yer verdi: Chelsea'nin unutulan eski kanat oyuncusu Galatasaray'ın Bodrum'u yendiği maçta şok edici bir ıska yaptı. Ziyech hemen hayal kırıklığı içinde yere baktı ve ardından şansı hazırlayan Osimhen'e başını salladı."
