Okan Buruk'a 'baba' diyor Icardi'ye komşu oluyor! Galatasaray'da Osimhen gerçekleri, devre arasında transfer...
26 Ekim 2024, Cumartesi 12:27Güncelleme Tarihi:
Galatasaray'ın sezon başında Napoli'den kiralık olarak kadrosuna katarak, büyük bir transfer sansasyonuna imza attığı dünyaca ünlü golcü Victor Osimhen'in, ara transfer döneminde sarı-kırmızılılardan ayrılacağı iddiası çok konuşuluyor. Adı Chelsea, Juventus son olarak da bir İtalyan takımıyla daha anılan Osimhen'in İstanbul günlerine dair gerçekler bambaşka çıktı. İşte Osimhen'in İstanbul günleri ve hakkındaki son transfer iddiası.
AVRUPA'DA 4.SIRADA
Galatasaray'ın Napoli'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Victor Osimhen, transfer döneminin hiç kuşkusuz en flaş ismi oldu. Nijeryalı golcü, 100 milyon Euro'luk bonservis bedeliyle Avrupa'daki futbolcular arasında 4.sırada yer alıyor.

Napoli ise sorunlar yaşayan ve Chelsea transferi rafa kalkınca Galatasaray'ın yolunu tutan Osimhen'in ara transfer döneminde takımdan ayrılacağı iddiaları geldiği günden bu yana en çok konuşulan konulardan biri.

MILAN'DAN ÇILGIN ATAK!
ArenaNapoli adlı haber sitesinin haberine göre; Osimhen için devreye giren kulüplerden biri Milan oldu. Milan'ın bu sezon istenen süreyi alamayan Rafael Leao'yu takasla önerebileceği dile getirilirken şu ifadelere yer verildi:

"Victor Osimhen hakkında sansasyonel haberler aldım. Bilindiği gibi Milan oyuncuyu seviyor. Rossoneri yönetimi, santrforu almak için Leao'yu feda etmeye hazır. Napoli'yi teslim olmaya ikna etmek için doğru silah bu olurdu."

TÜRKİYE'YE ALIŞIYOR
Ancak Osimhen'in ara transfer döneminde başka bir kulübe gitmesi gibi bir durum oluşmayabilir. Nedeni ise giderek İstanbul'a daha çok alışan Osimhen'in, Türkiye'yi çok sevmesi ve uyum sağlaması.

BURUK'A 'BABA DİYOR'
Habertürk'te yer alan habere göre; İlk etapta Dries Mertens ve Hakim Ziyech'in de konakladığı rezidansa yerleşen Nijeryalı golcü, İstanbul'a alışmış durumda. Okan Buruk'la yakın bir ilişkisi olan Osimhen, Buruk'un kendisine yaklaşımından dolayı çok mutlu oluyor. Daha önce hiçbir teknik direktörün kendisine bu denli yakınlık kurmadığını ifade eden Nijeryalı, Buruk'u 'baba' gibi görüyor.

ICARDİ'YE KOMŞU OLUYOR
Osimhen ayrıca Mauro Icardi'nin de yaşadığı bölge olan Göktürk tarafından da ev bakmaya başladı. Galatasaray'da çok mutlu olan ve devre arasında transferi düşünmeyen Nijeryalı, Kemerburgaz Tesisleri'ne de yakın olma maksadıyla bu bölgeye taşınmayı planlıyor.
