Kasımpaşa-Galatasaray maçına damga vuran an! Yusuf Erdoğan golünü attı, Fatih Terim'e koştu!
Geçen sezon imzayı atmadan önce formayı giydiği için Galatasaray’a transferi iptal olan Yusuf Erdoğan, bambaşka bir motivasyonla sahaya çıktı. Kasımpaşa'nın en önemli oyuncuları arasında yer alan Yusuf, Aslan’ı enfes golüyle yıkarken, sevincini de Fatih Terim’in önünde yaşadı. (Fotoğraflar: Murat Akbaş)

Süper Lig’de Galatasaray’ı konuk eden Kasımpaşa’nın dünkü maçta en önemli oyuncularının başında Yusuf Erdoğan geldi.

Geçen sezon başında Galatasaray’a transfer olacağı sırada imzayı atmadan önce Sarı-Kırmızılı formayı giymesi ve bunun sosyal medyaya düşmesi sonrası transferinin iptal edildiği tecrübeli futbolcu, daha sonra Kasımpaşa’ya transfer olmuştu.

İlk yarıda başta konuk ekibin sol beki Emre Taşdemir olmak üzere savunmaya zorlu anlar yaşatan Yusuf’un 20. dakikada attığı gol, öncesinde Diagne’ye faul yapıldığı gerekçesiyle sayılmadı.

Fatih Terim de yüzünü çevirdi…
Hücumda oldukça etkili olan 28 yaşındaki oyuncu, 45+2’de sağ çaprazdan topu aldı ve ceza sahasına girmeden sol ayağıyla kaleci Fatih Öztürk’ü geçip, harika bir gol attı.

Bu sezon ilk golünü atan Yusuf, gole öyle çok sevindi ki, Galatasaray’ın hocası Fatih Terim’in yakınına doğru kayarak sevincini gösterdi.

Galatasaray formasını giymesinin abartılmaması gerektiğini ifade eden Yusuf şu ifadeleri kullanmıştı: "İnsan hayatında hiç keşke dememeli bence. Bir hatadan bile ders çıkarmak gerekir. Şöyle bir şey var; hiçbir şey yokken böyle bir şey yapmazdım. Transfer yüzde 90 bitmişti.''

Terim, yüzünü başka tarafa doğru dönerken, deneyimli futbolcunun bu hareketi, dikkatlerden kaçmadı.

Maçın ardından Yusuf, “Hocamız ileride özgürsünüz diyor. Gol öncesi Aytaç’ın muhteşem pasıyla güzel bir gol attığımı düşünüyorum. Bizim için huzurlu bir gün oldu. Milli arada da iyi çalışıp, Kasımpaşa’nın daha iyi yerlere gelmesini sağlayacağız” diye konuştu.

