Icardi ve Wanda Nara mahkemede birbirine girdi! İhanet görüntüleri sonrası çılgına döndü
30 Mayıs 2025, Cuma 09:50Güncelleme Tarihi:
Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi ve Wanda Nara geçtiğimiz günlerde boşandı ancak ikili arasındaki velayet ve mal paylaşımı davası devam ediyor. Önceki gün görülen duruşmada ortalık karıştı. Gergin anların yaşandığı duruşmada Wanda Nara'nın 3 kişiyle Icardi'yi aldattığı idda edilirken, Keita Balde ile olan ihanet görüntüleri izletilince Wanda Nara adeta çılgına döndü.

Mauro Icardi ve Wanda Nara geçtiğimiz Mart ayında boşandı ancak ikili arasındaki velayet ve mal paylaşımı davası devam ediyor. Önceki gün bu davanın duruşması görüldü.

Boşanma davasının yeni duruşmasında gergin anlar yaşandı. Arjantinli gazeteci Facundo Luis Ventura, sosyal medya hesabından ikilinin boşanma davasında yaşananlara dair detayları paylaştı.

SALON RİNGE DÖNDÜ
Icardi ile Wanda Nara arasındaki boşanma davasının yeni duruşmasında tam bir kaosun hakim olduğunu belirten gazeteci, "Her iki taraf da ellerine ne geçiyorlarsa fırlattılar." ifadelerini kullandı.

Duruşmadaki en gergin an ise Wanda Nara'nın Keita Balde ile olan görüntülerinin oynatılmaya başlaması sonrası yaşandı. Icardi'yi Keita Balde ile aldattığı iddia edilen Wanda Nara'nın bu görüntüleri gördükten sonra öfke patlaması yaşadığı ifade edildi.

ICARDI'Yİ 3 KİŞİYLE ALDATTI
Söz konusu duruşmada Wanda Nara'nın L-Gante ve Keita Balda dışında Icardi'yi yine bir futbolcu olan Federico Fazio ile de aldattığı iddia edildi.

Facundo, "İlk duruşmada Icardi galip geldi. Wanda Nara hiçbir açıklama yapmadan salonu terk etmek zorunda kaldı." dedi. Son olarak Icardi'nin kızlarının velayetini almak için elinden gelen her şeyi yapacağı aktarıldı.
Duruşma sonrası ise Icardi, yapay zekayla hazırlanmış ünlü aktör Johnny Depp'li bir fotoğrafla eski eşi Wanda Nara'ya gönderme yaptı. "Bir aya Johnny, bizi pembe bir otomobilde göreceksin! Haydi be! Bayıldım." diyen Icardi, Nara'nın pembe arabasına gönderme yaptı.

Wanda Nara'nın önünde poz verdiği pembe araba ise Mauro Icardi'ye ait. Nara, boşanma sonrası aracı pembeye boyatarak önünde poz vermişti.

Öte yandan duruşmada Icardi'nin çocuklarını Türkiye'ye getirmek istediği ancak mahkemnin buna izin vermediği, bunun üzerine Icardi'nin de Türkiye'ye yerleşmeleri yönünde teklifte bulunduğu ancak Nara tarafından onay gelmediği de belirtildi.
