MENÜ

Galatatasaray'da Fredrik Midtsjo'ye Süper Lig'den 3 talip!

Galatasaray'da kadroya katılan oyuncular kadar takımdan gönderilecek oyuncuların da durumu merak ediliyor. Molde maçında sonradan oyuna girdikten sonra galibiyet golünü atan ancak çok fazla forma şansı bulamayan Fredrik Midtsjo'nin takımdan ayrılması bekleniyor. Norveçli oyuncuya İtalya, İspanya ve Süper Lig'den 3 takım talip oldu...

Galatatasaray'da Fredrik Midtsjo'ye Süper Lig'den 3 talip!

Galatasaray Şampiyonlar Ligi Play-Off ilk maçında Molde'yi deplasmanda 3-2 yenerek avantajlı skoru elde etmişti. Bu karşılaşmada sonradan oyuna giren ve Icardi'nin asistinde galibiyet golünü atan Fredrik Midtsjo'nün takımdan ayrılması bekleniyor. Norveçli futbolcuya İtalya, İspanya ve Süper Lig'den 3 takım talip oldu.

Haberin Devamı

ASLAN'IN GENÇ YILDIZI 2. LİGE GİTTİ

Icardi ve Kaan Ayhan'ın bonservisini alan Galatasaray sonrasında bombaları art arda patlattı. Angelino, Kerem Demirbay, Halil Dervişoğlu, Sıraçhan Nas, Günay Güvenç, Hakim Ziyech, Bakambu, Tete ve Zaha'yı kadrosuna katan sarı-kırmızılı takımda bazı ayrılıklarda yaşandı.

VERATTI İÇİN YAPILAN TEKLİF ORTAYA ÇIKTI

Önemli transferler gelirken, Zaniolo, Yunus Akgün, Morutan, Cicaldau, Emre Kılınç, Taylan Antalyalı, Batuhan Şen, Metehan Baltacı gibi oyuncular takımdan ayrıldı.

THOMAS PARTEY'DEN KÖTÜ HABER

Galatasaray Arsenal'in Ganalı orta sahası Thomas Partey ile de yakından ilgileniyor. Fanatik'ten Yakup Çınar'ın haberine göre; Sarı-Kırmızılı takım İngiliz kulübüne satın alma opsiyonlu teklifte bulundu ancak kulübünden ret cevabı aldı. Arsenal 30 yaşındaki tecrübeli orta sahayı kesinlikle satmayı düşünmediğini Galatasaray yönetimine bildirdi. Thomas Partey Galatasaray'ın teklifine sıcak bakıyordu.

Haberin Devamı

SERGIO RAMOS GELİYOR

Galatasaray yönetim, İspanyol stoper Sergio Ramos’u renklerine bağlamaya oldukça yakın... LaLiga devi Real Madrid’le ortaya koyduğu performansla yıllarca dünyanın en iyi stoperi olarak gösterilen Ramos, 2 sezonluk Paris Saint Germain macerasından sonra boşa çıkmasının ardından Aslan’a imza atmaya her geçen saat daha da yaklaşıyor.

37 yaşındaki futbolcuyla yapılan ilk temaslarda Ramos’a 8 milyon Euro yıllık ücret teklif eden ve bir süredir pazarlıklarını sürdüren yöneticiler; 15 milyon Euro’luk talebi bulunan 1,84’lük oyuncuyla senelik 10 milyon Euro’ya el sıkışmak üzere!

Galatatasarayda Fredrik Midtsjoye Süper Ligden 3 talip

Geçen sezon AZ Alkmaar'dan transfer edilen ve beklentilerin altında kalan Fredrik Midtsjo'nün bu sezon takımdan ayrılması bekleniyor. İtalya, İspanya'dan kiralık satın alma opsiyonuyla teklif alan 30 yaşındaki oyuncu kiralık gitmek istemiyor.

Midtsjo'ye ayrıca Süper Lig'den de Başakşehir, Samsunspor ve Pendikspor talip oldu. Başakşehir ve Samsunspor oyuncuya bonservis ödemek istemiyor ancak Pendikspor'un Norveçli futbolcuyu bonservisiyle kadrosuna katmaya sıcak baktığı belirtiliyor. İkinci Molde maçı sonrası Fredrik Midtsjo - Galatasaray ayrılığının gerçekleşmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Galatatasarayda Fredrik Midtsjoye Süper Ligden 3 talip

Merkez orta saha oyuncusu geçen sezon 25 maçta forma giymiş ve 1 gol, 2 asistlik performans ortaya koymuştu. Bu sezon ise sadece 60 dakika süre alabilen Fredrik Midtsjo Molde maçında sezonun en kritik gollerinden birini kaydetmişti.

Galatatasarayda Fredrik Midtsjoye Süper Ligden 3 talip

Galatasaray geçen sezon başında Fredrik Midtsjo'yü AZ Alkmaar'dan 3.5 milyon Euro bonservis bedeli ile kadrosuna katmıştı. Deneyimli oyuncunun Sarı-Kırmızılı kulüple 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Norveç Milli Takım formasını 11 kez terleten merkez orta sahanın güncel piyasa değeri ise 5 milyon Euro...

Galatatasarayda Fredrik Midtsjoye Süper Ligden 3 talip

YORUM YAZ