MENÜ

Galatasary haberi: Fatih Karagümrük maçı hazırlıkları başladı

Millî ara nedeniyle takıma verilen 4 günlük izin sona erdi ve Galatasaray'da Fatih Karagümrük sınavının hazırlıkları başladı. Torrent, 15. sıradaki takımıyla kâbus görmemek için ipleri sıkı tutuyor, eksiklere rağmen maç temposunda idman yaptırıyor.

Galatasary haberi: Fatih Karagümrük maçı hazırlıkları başladı

Süper Lig'de geçen haftayı Gaziantep yenilgisiyle kapatan ve yeniden 15. sıraya gerileyen Galatasaray'da, milli ara nedeniyle takıma verilen 4 günlük izin sona erdi. Sarı-Kırmızılı ekip, milli ara sonrası oynanacak Karagümrük maçının hazırlıklarına dün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan antrenmanla başladı. Her ne kadar milli ve izinli oyuncular antrenmanda yer almasa da, Torrent oldukça yüksek tempolu bir çalışma yaptırdı. Ligde daha fazla korkulu rüya görmemek için artık uzun bir galibiyet serisi hedefleyen İspanyol hoca, zorlu fikstürde tüm oyuncularının hazır olmasını istiyor. Bu nedenle lig arasında maksimum idman temposuyla çalışmaların devam edeceği öğrenildi.

Haberin Devamı

3 oyuncunun sakatlığı var

Sarı-Kırmızılı ekipte Sacha Boey ve Erick Pulgar, sakatlıkları gerekçesiyle dünkü antrenmanda yer almadı. Ayrıca Omar da görme kaybı yaşadığı gözüyle ilgili kontroller nedeniyle milli arayı izinli olarak geçiriyor. Bir süredir sakatlığı sebebiyle kadroya alınmayan Arda Turan ise dünkü idmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Tecrübeli futbolcu, Torrent'in görev vermesi halinde Karagümrük maçının kadrosunda yer alabilecek.

YORUM YAZ