MENÜ

Galatasaraylı yıldıza Suudi Arabistan'dan dev teklif

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da takımın yıldız isimlerinden birine Suudi Arabistan'dan teklif geldiği, ancak takımda kalmak için reddettiği öğrenildi. İşte detaylar...

Galatasaraylı yıldıza Suudi Arabistan'dan dev teklif

Devre arası transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray, bir yandan da oyunculara gelen teklifleri değerlendiriyor. Angelino ile yollarını ayıran sarı - kırmızılılar, Sacha Boey'i Bayern Münih'e 30 milyon Euro, Bakambu'yu da Real Betis'e 5 milyon Euro bonservis bedeliyle satmıştı.

Haberin Devamı

İKİ İSİM GELDİ, ÜÇÜNCÜ SIRADA

Galatasaray, Sacha Boey'in ayrılmasının ardından sağ beke Serge Aurier'i, forvete ise Carlos Vinicius'u transfer etti.

Sol bekte de eksiklik yaşayan Galatasaray, bu mevki için de Hannover 96'dan Derrick Köhn ile anlaşmaya vardı. 25 yaşındaki oyuncunun bugün İstanbul'da olması bekleniyor.

DEV TEKLİFİ REDDETTİ

Galatasaray'da sürpriz bir isme Suudi Arabistan'dan yüksek miktarda bir teklif geldiği öğrenildi. İtalyan gazeteci Nico Schira'nın haberine göre, Dries Mertens kısa süre önce, Galatasaray'da kalmak için bir Suudi Arabistan kulübünden gelen çok yüksek bir teklifi reddetti.

Bu sezon tüm kulvarlarda ligde 22 maçta sahaya çıkan tecrübeli yıldız, üç kez gol atarken altı kez de asist yapma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı

Galatasaraylı yıldıza Suudi Arabistandan dev teklif

YORUM YAZ