MENÜ

Galatasaraylı yıldız açıkladı! İhtarname çekti mi?

Sarı-kırmızılı kulüpte mali kriz yaşanıyor... Konyaspor, Abdülkerim Bardakcı’nın ücreti konusunda sarı-kırmızılı kulübe ihtarname çekmişti. Yaşanan bu gelişmenin ardından bir başka yıldız oyuncunun da Galatasaray'a ihtarname çektiği iddia edilmişti. Hem Galatasaray'dan hem de başarılı futbolcudan açıklama geldi.

Galatasaraylı yıldız açıkladı! İhtarname çekti mi?

Galatasaray şu günlerde mali açıdan darboğazdan geçiyor... Sezon başında Chelsea'den büyük umutlarla transfer edilen Hakim Ziyech, alacaklarını geç tahsil ettiği için ara transfer döneminde ayrılmak istiyor. Maaşının gecikmesinden rahatsızlık duyan Faslı yıldızın menajerine ayrılık için talimat verdiği öğrenildi.

Haberin Devamı

KONYASPOR'DAN İHTARNAME

Bonservisiyle birlikte geçen sezon Galatasaray’a gelen Abdülkerim Bardakcı’nın ücreti konusunda Tümosan Konyaspor ihtarname çekti. Yeşil-beyazlıların Başkanı Ömer Korkmaz, Cim-Bom’un isteği üzerine talebi yazılı olarak ilettiklerini dile getirdi. Korkmaz, “G.Saray’dan Abdülkerim için 250 bin euro alacağımız var. Talebimizi önce sözlü olarak ilettik. Galatasaray talebimizi yazılı olarak iletmemizi istedi, biz de ihtar çektik. İki kulüp arasında herhangi bir problem yok” yorumunu yaptı.

Galatasaraylı yıldız açıkladı İhtarname çekti mi

12 AVRUPA SINAVINDA DA FORMA GİYDİ

Galatasaray’ın vazgeçilmezleri arasında yer alan Abdülkerim Bardakçı, bu sezon 15 lig maçında yer alırken, sakatlığı nedeniyle 2 karşılaşmalarda görev yapamadı. Sarı-kırmızılı futbolcu, 12 Avrupa maçında da forma giydi ve bu sezon toplam 27 karşılaşmada sahaya çıktı.

Haberin Devamı

YUSUF DEMİR SERBEST KALMAK İÇİN İHTARNAME ÇEKTİ İDDİASI

Rapid Wien’den 6 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen, ancak bekleneni veremediği için sezon başında İsviçre’nin Basel takımına kiralanan Yusuf Demir, senelik ücretinin neredeyse tamamını Galatasaray’dan alıyordu. Ancak gurbetçi oyuncunun, Cim-Bom’un gereken parayı ödemediği gerekçesiyle serbest kalmak için ihtarname çektiği iddia edilmişti.

Galatasaraylı yıldız açıkladı İhtarname çekti mi

HEM KULÜP HEM YUSUF AÇIKLADI

Genç futbolcunun verdiği süre dün akşam doldu. Sarı-kırmızılılar ise, “Ücreti peyder pey ödeniyor” açıklamasını yaptı. Avusturyalı futbolcudan da resmi açıklama geldi. 20 yaşındaki futbolcu kişisel sosyal medya hesabından, "Hakkımda saçma sapan şeyler yazılması sebebiyle... Galatasaray ile kesinlikle bir sorunum yoktur!' dedi ve sarı-kırmızı kalp emojisi ekledi. 

Galatasaraylı yıldız açıkladı İhtarname çekti mi

YORUM YAZ