MENÜ

Galatasaraylı Victor Nelsson'dan transfer açıklaması!

Aslan’ın başarılı savunmacısı Victor Nelsson, Danimarka basınına konuştu. İsmi sık sık transfer söylentileriyle anılan başarılı oyuncu geleceğine dair önemli açıklamalar yaptı.

Galatasaraylı Victor Nelsson'dan transfer açıklaması!

Şu sıralarda Milli takım kampında bulunan Galatasaray’ın 25 yaşındaki Danimarkalı stoperi Victor Nelsson, ülkesinde yayın yapan Bold’a konuştu. 

Haberin Devamı

Galatasaraylı Victor Nelssondan transfer açıklaması

Nelsson, olaylı Trabzonspor - Fenerbahçe maçında yaşananlarla ilgili şunları söyledi:

Bu utanç verici. Trabzon’da yaşananlar eleştiri sınırlarının ötesinde. Bir daha olmamalı ve olamaz da. Son 10 dakikayı izledim ve Fenerbahçe’nin gol atmamasını umdum. Tabii ki attılar. Sonrasını da izledim ve bu eleştiri sınırlarının ötesinde. Bu bir daha olmamalı. Bu federasyonun ya da güvenlik görevlilerinin işi. Bu benim işim değil. İzlemesi hoş şeyler değildi. Kişisel olarak ise hayır, Türk futbolundaki bu olaylardan etkilenmedim.

Galatasaraylı Victor Nelssondan transfer açıklaması

 'Bunu sevgilime sorabilirsiniz'

Davinson Sanchez transferi sonrası yedek kalması ve o dönem yaptığı sert çıkışla ilgili görüşleri sorulan başarılı savunmacı, “Yedek kalmak sinir bozucu ve zor bir durumdu. Tam olarak oturmayan birkaç farklı şey vardı. Şimdi ilk 11’deyim, her şey iyi gidiyor ve mutluyum. Evde de zor zamanlar geçirdim. Bunu sevgilime sorabilirsiniz. Gerçekten çok zordu. Performans ya da başka nedenlerden dolayı olsun, bu yedek kulübesinde olacağım ilk ya da son sefer değil. Kariyerim boyunca bunu kesinlikle yaşayacağım. Burada durum biraz daha farklıydı çünkü bu benimle kulüp arasında olan bir şeydi. Zor bir dönemdi” dedi.

Haberin Devamı

Galatasaraylı Victor Nelssondan transfer açıklaması

‘Tamamen Galatasaray’a odaklıyım’

Hakkındaki transfer iddiaları ve Galatasaray’daki geleceğiyle ilgili sorulara Nelsson, “Çok fazla söylenti olduğunu söyleyebilirim, ister ben olayım ister başka oyuncular olsun. Bunun sıkıcı bir cevap olduğunu biliyorum ama mümkün olduğunca şu anda bulunduğum yere odaklanmaya çalışıyorum. İster Milli takım ister Galatasaray olsun, mümkün olduğunca önümdekilere odaklanmaya çalışıyorum. Geleceğin ne getireceğini bilemezsiniz. Ama şu anda Galatasaray’da mutluyum. Milli takımdan döndüğümde kazanmamız gereken bir şampiyonluk ve bir Süper Kupa var. Bu yüzden buna odaklanacağım” cevabını verdi.

Galatasaraylı Victor Nelssondan transfer açıklaması

‘Avrupa Şampiyonası’nı düşünmüyorum’

Danimarka Milli Takımı’ndaki konumuyla ilgili soruları da cevaplayan Nelsson, “Milli takımda oynamak her zaman harikadır. Formayı kapmak için zorlu bir rekabet var. Hjulmand başka birini seçti ve ben de buna saygı duyuyorum. Avrupa Şampiyonası’nda oynamak benim için büyük bir hedef ama şu an o kadar önemli değil. Bu konuda çok fazla düşünmeye başlarsanız, bunun bir şekilde su yüzüne çıkacağını düşünüyorum. Bence bu takımda yer alan herkes Avrupa Şampiyonası’nda oynamak ister ama bu günlük olarak düşündüğüm bir şey değil. Şimdi Salı günü başka bir maç var ve ben de bunu düşünüyorum. Kendi kulübümde de yeterince işim var” diye konuştu.

Haberin Devamı
Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın yeni klibi yayınlandı

Galatasaraylı Victor Nelssondan transfer açıklaması

YORUM YAZ