MENÜ

Galatasaraylı Pandev için flaş iddia!

Galatasaray'da beklenen katkıyı bir türlü sağlayamayan Pandev'in sezon başı Marsilya'ya transferi gündeme gelmiş ancak gerçekleşmemiş.

Galatasaraylı Pandev için flaş iddia!

TEMMUZ 2014:

Napoli: Pandev’i size verelim

Marsilya: Yürüyen adamı almayız

1 EYLÜL 2014

Makedon forvet yıllık 2 milyon 400 bin euroya artık Galatasaray’da

6 KASIM 2014

Ga­la­ta­sa­ra­y’­ın, İtal­ya­’nın Na­po­li ku­lü­bün­den trans­fer et­ti­ği Go­ran Pan­dev, Sa­rı-Kır­mı­zı­lı ta­kım­da 5 ma­ça çık­ma­sı­na kar­şın he­nüz gol­le ta­nı­şa­ma­dı. 31 ya­şın­da­ki Ma­ke­don­ya­lı for­ve­tin Cim­bo­m’­a ge­li­şi ön­ce­sin­de ya­şa­nan­lar ise dik­kat çe­ki­ci. Pande­v’­in es­ki ku­lü­bü Na­po­li, Fran­sız de­vi Mar­sil­ya­’nın gol­cü­sü Aye­w’­i ha­zi­ran ayın­da trans­fer et­mek için Pan­dev + 8 mil­yon eu­ro gi­bi çok cid­di bir tek­lif yap­mış.

Fransız Başkan Labrune, böyle reddetmiş

Ün­lü bir Türk tek­nik ada­mın an­lat­tı­ğı­na gö­re, Mar­sil­ya Baş­ka­nı Vin­cent Lab­ru­ne, Na­po­li­’nin tek­li­fi­ni “Çok güç­lü ra­kip­le­ri­miz var. Ge­le­cek yıl­la­rın şam­pi­yon ta­kı­mı­nı kur­mak için ça­lı­şı­yo­ruz. Aye­w’­i si­ze ve­rip, yü­rü­yen bir ada­mı trans­fer et­me­m” di­ye­rek red­det­miş! Üs­te­lik söz ko­nu­su ün­lü tek­nik di­rek­tör, dö­ne­min Ga­la­ta­sa­ray Baş­ka­nı Ünal Ay­sa­l’­a “A­ye­w’­i trans­fer et­me­ni­zi öne­ri­rim. Çok iyi bir for­vet. Drog­ba­’nın ek­sik­li­ği­ni gi­de­re­bi­le­cek ka­li­te­de bir isi­m” di­ye­rek tel­kin­ler­de bu­lun­muş. Fa­kat Ay­sal, kay­da de­ğer bir adım at­ma­mış. Bu arada Fran­sız med­ya­sın­da çı­kan ha­ber­le­re gö­re Cim­bom, Aye­w’­i ta­kip edi­yor. Yıl­dız fut­bol­cu­yu renk­le­ri­ne bağ­la­mak için ge­rek­li ça­lış­ma­la­ra da baş­la­dı.

27 maçta 30’ar dakika oynarsa, kalacak!

Mar­sil­ya­’yı Ar­jan­tin­li Mar­ce­lo Bi­el­sa ça­lış­tı­rı­yor. Ma­vi-Be­yaz­lı­lar, 12 haf­ta­sı ge­ri­de ka­lan Fran­sa Li­gi­’n­de top­la­dı­ğı 28 pu­an­la, PSG’­nin 4 pu­an önün­de li­der du­rum­da. Bi­el­sa, 24 ya­şın­da­ki Ga­na­lı gol­cü Aye­w’­i for­vet ol­ma­sı­na rağ­men 10 nu­ma­ra mev­ki­in­de oy­na­tı­yor. Bu se­zon 13 maç­ta oy­na­yan Ayew, ta­kı­mın bey­ni ol­du. İki de­fa ra­kip fi­le­le­ri havalandırdı. Bu arada Cimbom ile 1+1 yıl­lık kon­trat ya­pan de­ne­yim­li fut­bol­cu Pandev bu se­zon Sa­rı-Kır­mı­zı­lı for­may­la 27 maç­ta 30'ar da­ki­ka sa­ha­da ka­lır­sa kon­tra­tı bir yıl oto­ma­tik­man uza­ya­cak.

Reus bizimkilerin yanında fakir kaldı!


Dort­mund he­zi­me­ti Ga­la­ta­sa­ra­y’­da il­ginç bir ger­çe­ği or­ta­ya çı­kar­dı. Aslan’daki üc­ret­le­r Tür­ki­ye'de uzak ara li­der­ken, Av­ru­pa'da da üst dü­zey ku­lüp­le­ri zor­lu­yor. Dord­mund'un en faz­la ka­za­nan oyun­cu­su Mar­co Re­us, yüzde 40’lık vergi düşülünce yılda 2.4 mil­yon eu­ro kazanıyor. Muslera 2.8 milyon, Me­lo 3.1 mil­yon, Sne­ij­der 3.2 mil­yon, Bu­rak Yıl­maz 2.7 mil­yon ve Sel­çuk İnan’ın 2.8 mil­yon euro kazanması dikkat çekiyor.

Bugün

Haberin Devamı
YORUM YAZ