MENÜ

Galatasaraylı Mauro Icardi: Türkiye'nin en iyi takımıyız, şampiyon olacağız!

Sarı-Kırmızılılar, Kasımpaşa'yı 4-3 devirdi, hem attıkları hem kaçırdığıyla maçın adamı Mauro Icardi oldu. Arjantinli süperstar zorlu 90 dakikanın ardından, "Türkiye'nin en iyi takımıyız. Uzun galibiyet serileri yakalıyoruz. Buna devam edersek, şampiyon olacağız" yorumunu yaptı.

Galatasaraylı Mauro Icardi: Türkiye'nin en iyi takımıyız, şampiyon olacağız!

Şampiyonluk yolunda çok kritik bir virajı kayıpsız dönen Galatasaray'da Kasımpaşa maçının kahramanı Mauro Icardi oldu. 34'te kendi kalesine gol atan, 48'de rakip fileleri sarsan, 81'de penaltıyı kaçıran, 83'te bir kez daha sahneye çıkan yıldız oyuncu yeniden dirildi.

Haberin Devamı

Galatasaraylı Mauro Icardi: Türkiyenin en iyi takımıyız, şampiyon olacağız

'Gollerime devam etmek bir onur'

Mücadelenin son düdüğünün ardından konuşan Arjantinli süperstar, "Zor bir maçtı. Çok kuru bir sahaydı. Alıştık ve ikinci yarı kazanmaya çıktık. Gollerim için mutluyum, kazandığımız için mutluyum. Kazanmaya devam edeceğiz. Bu forma ile gollerime devam etmek bir onur. Kazanmaya devam etmeliyiz. Arada dinleneceğiz" dedi.

Okan Buruk: Kötü oynarken de kazanmak önemli

'Geçen sene gösterdik'

Şampiyonluk yarışını da değerlendiren başarılı oyuncu, "Türkiye'nin en iyi takımıyız. Geçen sene gösterdik şampiyon olarak. Uzun galibiyet serileri yakalıyoruz. Buna devam edersek, şampiyon olacağız." ifadelerini kullandı.

Galatasaraylı Mauro Icardi: Türkiyenin en iyi takımıyız, şampiyon olacağız

YORUM YAZ