MENÜ

Galatasaraylı Mauro Icardi: Rekor için mutluyum ama...

Sarı-Kırmızılılar'ın Arjantinli süperstarı, Başakşehir karşısında attığı golle tarihe geçti. Son düdüğün ardından konuşan Mauro Icardi, "12 maç üst üste gol atarak rekor kırdığım için mutluyum. Ancak önemli olan şey, takıma yardım etmek" yorumunu yaptı.

Galatasaraylı Mauro Icardi: Rekor için mutluyum ama...

Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray, Rams Başakşehir'e konuk oldu. Cim Bom, Turuncu-Lacivertliler'i Hakim Ziyech ve Mauro Icardi'nin golleriyle 2-1 devirdi. 

Haberin Devamı

'Mücadelemizi kaybetmedik'

Maçın ardından Aslan'ın ikinci golünü kaydeden Arjantinli yıldız Mauro Icardi, "4 maçı üst üste kazandık. Çok daha iyi olabilirdi. Birçok fırsatı kaçırdık. Son ana kadar mücadelemizi kaybetmedik. Takımın mücadelesinden memnunum. Böyle devam etmeliyiz. 12 maç üst üste gol atarak rekor kırdığım için mutluyum. Ancak önemli olan şey, takıma yardım etmek" dedi. 

ICARDİ TARİHE GEÇTİ!

Icardi sözlerini şöyle noktaladı:

Rakamlarla aram iyidir. Gol ortalamalarına da bakıyorum. 5 çocukla birlikte iyi bir eş, iyi bir baba olmak istiyorum. Günlük işlerle de ilgilenmek, ailemin yanında olmak istiyorum. Çocuklarıma ödevlerinde yardımcı olmaktan da mutluyum.

Galatasaraylı Mauro Icardi: Rekor için mutluyum ama...

YORUM YAZ