MENÜ

Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu'ndan, hakem Arda Kardeşler'e sert tepki: Kart için ne olması lazım!

Galatasaray'ın parlayan yıldızı Kerem Aktürkoğlu 3-1 kaybedilen Gaziantep FK maçının hemen ardından mücadelenin hakemi Arda Kardeşler'e sert sözlerle yüklendi. 23 yaşındaki futbolcu, "Hakem abimiz, kardeşimiz neyse saha içinde bize 'birader, kardeşim' diye hitap eden abimiz; saha içinde pozisyonu sorduğumuz zaman 30 saniye içinde 'bakıldı, önüne bak' diye tepki gösteriyor. İki pozisyonda da ayağım kırılabilidi. Ne olması lazım kart çıkması için" yorumunu yaptı.

Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu'ndan, hakem Arda Kardeşler'e sert tepki: Kart için ne olması lazım!

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray, Gaziantep FK deplasmanından 1-0 öne geçtiği maçta 3-1 mağlup ayrıldı. Sarı-Kırmızılı ekibin tek golünü atan Bafetimbi Gomis'e harika bir asist yapan Cimbom'un parlayan yıldızı Kerem Aktürkoğlu karşılaşmanın ardından maçın hakemi Arda Kardeşler'e sert sözlerle yüklendi.

Haberin Devamı

Kırmızı-Siyahlılar'ın bu kadar sert oynamasına rağmen maçı kartsız tamamlamasını anlamadığını vurgulayan 23 yaşındaki futbolcu, "Hakem abimiz, kardeşimiz neyse saha içinde bize 'birader, kardeşim' diye hitap eden abimiz; saha içinde pozisyonu sorduğumuz zaman 30 saniye içinde 'bakıldı, önüne bak' diye tepki gösteriyor. Peki bu pozisyona nasıl bakıldığını çok merak ediyorum. Benim ayağım iki pozisyonda da kırılabilirdi. Galatasaray takımına olduğu zaman pozisyonlar farklı mı değerlendiriliyor? Ne olması lazım kart çıkması için. Gaziantep takımı çok iyi mücadele etti, tebrik ederim ama 0 sarı kartla maçtan ayrıldılar. Bunları buradan söylemek istemiyorum. Bana yakışan şeyler değil ama birilerinin artık bir şeyler söylemesi lazım ki umarım bize olan tavır değişir" dedi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ