MENÜ

Galatasaray'ın zorlu fikstürü!

Galatasaray'ı bundan sonra 3 kritik maç bekliyor. Cim Bom önce Avrupa Ligi'nde Barcelona'nın, daha sonra ligde Beşiktaş'ı konuk edecek. Aslan derbinin ardından da İspanyol deviyle evinde rövanşa çıkacak.

Galatasaray'ın zorlu fikstürü!

Süper Lig'de Konyaspor deplasmanından kötü bir skorla ayrılan Galatasaray'ı, an itibariyle zorlu bir periyot bekliyor. Ligde bir an önce tehlikeli sulardan uzaklaşmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, önümüzdeki perşembe günü Avrupa Ligi Son 16 Turu'ndaki ilk maçta Barcelona ile kozlarını paylaşacak. İspanyol devi, temsilcimizi Camp Nou'da ağırlayacak. Domenec Torrent'in öğrencileri, bu maçın ardından 14 Mart'ta bu kez derbi oynayacak. Aslan, ligde Nef Stadı'nda Beşiktaş'ı konuk edecek. Üst üste iki kritik maçta boy gösterecek Cim Bom, 3 gün sonra da Kupa 2'de rövanşta Barça'yı sahasında ağırlayacak.

Haberin Devamı

Barça'nın maçı Smart Spor'da!

Galatasaray'ın, bu 3 maçtan nasıl bir skorla ayrılacağı şimdiden merak konusu. Bu arada Aslan'ın rakibi Barcelona, bugün İspanya Ligi'nde Elche ile deplasmanda karşılaşacak. Bu mücadele saat 18.15'te başlayacak ve DSmart üzerinden yayın yapan Smart Spor'dan canlı olarak ekranlara gelecek.

YORUM YAZ