MENÜ

Galatasaray'ın Zaha kararı Kerem Aktürkoğlu'nu yaktı!

Mauro Icardi'nin sakatlandığı dönemde sorumluluk alarak Arjantinli golcünün yokluğunu aratmayan Wilfried Zaha, son dönemde ilk 11'de yer bulamadığı için mutsuzdu. İsmi Premier Lig kulüpleri ile de anılan yıldız futbolcu için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Bu karar, Kerem Aktürkoğlu'nu da ilgilendiriyor. İşte detaylar...

Yaz transfer döneminde birçok yıldız futbolcu ile birlikte Galatasaray'a imza atan Wilfried Zaha, zaman zaman çok etkili performanslar sergilese de genel anlamda beklentilerin altında kaldı. Mauro Icardi'nin sakat olduğu dönemde sorumluluk alan ve özellikle Trabzonspor deplasmanındaki farklı galibiyette büyük rol oynayan Fildişili yıldız, ilk 11'de kendisine düzenli olarak yer bulamamış olmanın sıkıntısını yaşadı. Bu durum, farklı iddiaları da beraberinde getirdi.

Haberin Devamı

PREMİER LİG İDDİASI

İngiliz basını, son dönemde Galatasaray'ın kanat oyuncusu ile yakından ilgileniyor. Yakın zamanda çıkan birçok haber, Crystal Palace'ın eski yıldızının, Premier Lig'e geri döneceğini iddia etti. Ada basınından talkSPORT'ta yer alan habere göre, bazı Premier Lig kulüpleri Fildişili futbolcuyu yakından takip ediyor. Ocak ayı transfer döneminde West Ham ve Aston Villa'nın Zaha'nın durumunu sorduğu vurgulanan haberde, 31 yaşındaki kanat oyuncunun Trendyol Süper Lig'de bir tam sezonu kapatmak istediği aktarıldı. Wilried Zaha'nın yaz transfer döneminde gelecek olan teklifleri değerlendirebileceği kaydedildi

Galatasarayın Zaha kararı Kerem Aktürkoğlunu yaktı

PİYASA DEĞERİ 14 MİLYON EURO

Premier Lig kulüplerinin takibinde olan Wilfried Zaha'nın güncel piyasa değeri 14 milyon euro. Galatasaray ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki futbolcu, bu sezon sarı-kırmızılı forma ile tüm kulvarlarda toplam 37 maça çıktı. Yıldız futbolcu, söz konusu 37 karşılaşmada 10 gol atıp 5 asist yaparken toplamda 2 bin 8 dakika sahada kaldı. 

Haberin Devamı

BAYERN MÜNİH AÇIKLADI

KEREM KULÜBEYE, ZAHA 11'E!

Öte yandan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un, Wilfried Zaha ile ilgili sürpriz bir karar aldığı iddia edildi. Tecrübeli kanat oyuncusunun, millî maç arasının ardından ilk 11'deki yerine geri döneceği bildirildi. Son dönemde formsuzluğuyla dikkat çeken Kerem Aktürkoğlu'nun ise yedek kulübesinde yer alacağı gelen bilgiler arasında. Aslan, millî maç arasından sonra Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında 3 Nisan'da Hatayspor'u konuk edecek.

Galatasarayın Zaha kararı Kerem Aktürkoğlunu yaktı

AĞABEYİ İSYAN ETMİŞTİ

Bunun yanı sıra Wilfried Zaha, bu sene düzenlenen Afrika Uluslar Kupası için Fildişi Sahili Millî Takımı tarafından kadroya alınmamıştı. Yıldız futbolcunun ağabeyi Carin Zaha bu duruma isyan edip, "Bir taraftar olarak, bu gerçek bir skandal. Wilfried'i seçmemek için hiçbir sebep yok. Bence bu bu kişisel bir mesele, futbolla ilgili değil" ifadelerini kullanmıştı.

YORUM YAZ