MENÜ

Galatasaray'ın yıldızlarından Bayern Münih'e karşı kusursuz performans!

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki üçüncü maçında sahasında ağırladığı Bayern Münih'e 3-1 mağlup olsa da sergilenen performans, yıldızlarının etkinliği geceye damga vurdu.

Galatasaray'ın yıldızlarından Bayern Münih'e karşı kusursuz performans!

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki üçüncü maçında Bayern Münih'i ağırladı. Sarı-Kırmızılılar, sahadan 3-1'lik sonuçla mağlup ayrılsa da sergilenen performans alkış aldı. Galatasaray, bazı isimlerinden beklenen katkıyı alamasa da sezona formda giren yıldızları yine maça damga vurmayı başardılar.

Haberin Devamı

ALMANYA, GALATASARAY'I KONUŞUYOR

BU KEZ ETKİSİZ KALDI

Yaz transfer döneminde büyük umutlarla takıma katılan Wilfried Zaha, Devler Ligi’nde Manchester United karşılaşmasının yıldızlarından biri olmuştu. Fildişili hücum oyuncusunun, Bayern Münih karşısında da kalitesini göstermesi bekleniyordu. Fakat 30 yaşındaki oyuncu, 75 dakikada sahada kalırken, forma bulduğu bölüm içerisinde beklentilerin altında kaldı. Özellikle üçüncü bölgede üretken olma konusunda sorunlar yaşayan Zaha, yerini Hakim Ziyech’e bıraktı.

Galatasarayın yıldızlarından Bayern Münihe karşı kusursuz performans

KEREM YAKALADI AMA ATAMADI

Cim Bom’un hücumdaki en önemli isimlerinden Kerem Aktürkoğlu, Bayern Münih karşısında tıpkı diğer takım arkadaşları gibi çok etkiliydi. Kerem, özellikle ilk yarıda iki kez gole çok yaklaştı ama her ikisinde de, Bayern’in kalecisi Sven Ulreich gollere izin vermedi.

Haberin Devamı

İlk pozisyonda Kerem, ceza sahası içerisinde yarım vole vurdu, Ulreich kurtardı. İkincisinde Alman file bekçisiyle karşı karşıya kalan Milli futbolcu, rakibini bir kez daha geçemedi.

Galatasarayın yıldızlarından Bayern Münihe karşı kusursuz performans

ICARDI BOŞ GEÇMEDİ

Galatasaray'ın Arjantinli süperstarı Mauro Icardi, Bayern Münih karşısında da sahnedeydi. Golcü oyuncu, büyük fedakarlıkla çıktığı mücadelede kendi aldığı penaltıyı spektaküler bir vuruşla gole çevirdi. Çok şık bir Panenka penaltısı atan Mauro Icardi, takımının tek golünü atmasının yanı sıra iğneyle oynamasına rağmen sergilediği etkili görüntüyle de dikkat çekti. Bu sezon 16. resmi maçına çıkan ve adeta formunun zirvesinde olan Arjantinli oyuncu, 15 kez fileleri sarstı. Yetmedi, Icardi takımı adına 5 asistle daha skor katkısında bulundu. Deneyimli forvet, Galatasaray’a geldiği günden bu yana ise ; 42 resmi maçta 38 gol, 13 asistle oynuyor.

ABDÜLKERİM KUSURSUZA YAKINDI

Sarı-Kırmızılılar’ın başarılı savunmacısı Abdülkerim Bardakçı, Bayern Münih mücadelesinde elinden geleni yaptı. İlk devrede kritik müdahalelerde bulunan 29 yaşındaki futbolcu, sahada kaldığı süre içerisinde ayakta kalmaya çalıştı. Aslan’ın bastırdığı bölümde Davinson Sanchez ile savunmada üst düzey oynayan Abdülkerim, alkış aldı. Yıldız oyuncunun, mücadelenin son dakikalarında attığı gol ise ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

Haberin Devamı

Galatasarayın yıldızlarından Bayern Münihe karşı kusursuz performans

LUCAS TORREIRA HER YERDEYDİ

Bayern Münih karşısında özellikle Lucas Torreira, sahada basmadık yer bırakmadı. Galatasaray’ın orta sahadaki dinamosu, rakip oyunculara sürekli baskı yaparken, hem hücumda hem savunmada görevini mükemmele yakın gerçekleştirdi.

Orta alanda Almanlar’ın kaptanı Kimmich’e ezici bir üstünlük kuran Torreira, 90 dakika boyunca girdiği 13 ikili mücadelenin 9’undan başarıyla ayrıldı. 3 top kapma girişiminin 2’sinde topu kapan Uruguaylı yıldız, Bayern kalesine gönderdiği 3 şut girişiminde ise hedefi bulamadı.

Galatasarayın yıldızlarından Bayern Münihe karşı kusursuz performans

KUSURSUZ BOEY

Galatasaray’da geçen sezonun başında istenmeyen adam ilan edilen Sacha Boey, bulduğu şansı çok iyi kullandı ve takımın vazgeçilmezlerinden biri haline geldi. Şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Fransız sağ bek, başta İngiliz takımları olmak üzere Avrupa’nın birçok kulübünün dikkatini çekti. Boey, bu sezon da kaldığı yerden devam ediyor. 23 yaşındaki oyuncu, Şampiyonlar Ligi seviyesinde de çok etkili olduğunu gösterdi. Kopenhag karşısında gol atan, Manchester United deplasmanında neredeyse hatasız oynayan Boey, Bayern Münih önünde de kusursuza yakındı.

Haberin Devamı

Hem defansta hem hücumda

Fransız futbolcu, Bayern’in en etkili hücum silahlarından Sane’ye bu sezonki en etkisiz maçlarından birini oynattı. Aslan’ın sağ beki, hem hücumda hem de savunmada çok iyi işler yaptı. Sacha Boey, Alman devi karşısında 9 ikili mücadelenin 6’sını, 2 hava topu mücadelesinin ise tamamını kazandı. 23 yaşındaki futbolcu 2 şut pası verirken, 2 top kaptı, 3 pas arası yaptı ve 3 atak uzaklaştırdı.

Galatasarayın yıldızlarından Bayern Münihe karşı kusursuz performans

YORUM YAZ