MENÜ

Galatasaray'ın yıldızları Zaha ve Aurier’le sürpriz görüşme!

Fildişi Sahili Teknik Direktörü Emerse Fae ve yardımcısı Guy Demel İstanbul’a gelip Galatasaray'ın yıldız futbolcuları Zaha ve Aurier’le bir görüşme gerçekleştirdi. İşte detaylar...

Galatasaray'ın yıldızları Zaha ve Aurier’le sürpriz görüşme!

Fildişi Sahili Teknik Direktörü Emerse Fae ve yardımcısı Guy Demel’in, geçtiğimiz Cumartesi günü İstanbul’a geldikleri bildirildi. Sarı-Kırmızılı ekibin Fildişili yıldızlarıyla bir araya geldi. 

Haberin Devamı

Zaha'nın performansı

Yoğun uğraşlar ve büyük beklentilerle gelen 31 yaşındaki oyuncu, Cim Bom'da istenileni veremedi. 37 maça çıkan Zaha 10 kez rakip fileleri sarsıp 5 de asist yapsa da beklentilerin çok yüksek olması nedeniyle taraftar nezdinde büyük bir aidiyet yaşayamadı.

Galatasarayın yıldızları Zaha ve Aurier’le sürpriz görüşme

Kazanan kadroda yoktu

Bir süredir de Fildişi Sahili Milli Takımı'ndan uzak kalan, son olarak yine Fildişi Sahili'nin kazandığı Afrika Uluslar Kupası'na da çağrılmayan Wilfried Zaha, zafere ulaşan takımıyla kupa sevincini bir arada yaşayamadı. Şu anda Galatasaray'ın kadrosunda olan Aurier ise ülkesiyle kazandığı kupanın ardından coşkulu kutlamalara katıldı. 

Galatasarayın yıldızları Zaha ve Aurier’le sürpriz görüşme

Milli takım kapıları açık!

İkilinin, Galatasaray’ın yıldızlarından Wilfried Zaha ve Serge Aurier ile yüzyüze bir görüşme yaptıkları ifade edildi. Federasyondan yapılan açıklamada, görüşmede iki oyuncuya da milli takım kapısının açık olduğu vurgulandı.

Wilfired Zaha: İlk senemde Galatasaray’da yüzde 100’ümü vermem beklenemez
YORUM YAZ