MENÜ

Galatasaray'ın yıldızına ülkesinden talip! Teklif bekleniyor...

Yeni sezonun kadro çalışmalarına başlayan Galatasaray'ın yıldızlarında yönelik talipler de artıyor. Sarı-Kırmızılılar'ın yıldızına ülkesinden talip çıkarken yönetim, gelecek teklife göre hareket etmeyi planlıyor.

Galatasaray'ın yıldızına ülkesinden talip! Teklif bekleniyor...

Süper Lig'de şampiyonluk yarışını sürdüren Galatasaray'da yeni sezonun kadrosu için de çalışmalar başlamış durumda. Sarı-Kırmızılılar'da kadroya katılacak isimler kadar ayrılıklar da merak ediliyor.

Haberin Devamı

YENİ TRANSFERLERDEN BEKLENEN VERİM ALINAMAMIŞTI

Galatasaray'ın sezon başında yaptığı dikkat çekici hamleler, şu ana kadar yükselen beklentileri karşılayabilmiş değil. Wilfried Zaha, Tete, Tanguy Ndombele, Hakim Ziyech gibi flaş transferlere imza atan Galatasaray, sezon geneline bakıldığında bu yıldızlarından beklediği verimi henüz alamadı.

Galatasarayın yıldızına ülkesinden talip Teklif bekleniyor...

TETE'YE TALİP ÇIKTI

Sarı-Kırmızılılar'ın büyük beklentiler ve uğraşlarla kadrosuna kattığı Tete, henüz beklenen seviyeye çıkabilmiş değil. Buna rağmen Brezilyalı oyuncu ile ilgili transfer dedikoduları çıkmaya devam ediyor.

Galatasarayın yıldızına ülkesinden talip Teklif bekleniyor...

FLAMENGO PEŞİNDE

Ara transfer döneminde ismi birçok takımla anılan Tete'ye bu kez ülkesinden önemli bir talip çıktı. Tete konusunda son iddia ülkesinden geldi. Brezilya basını, Flamengo'nun Tete ile yakından ilgilendiğini belirtti.

Haberin Devamı

GALATASARAY'DA ZANIOLO KARARI!

TEKLİF BEKLENİYOR

Galatasaray Yönetimi, Tete konusunda net bir karar vermiş değil. Sarı-Kırmızılılar'ın gelecek olan teklife göre hareket edeceği bildirildi.

Galatasaray, Tete transferini bu videoyla duyurdu
YORUM YAZ