MENÜ

Galatasaray'ın yıldızına tam 15 milyon euro! Okan Buruk istemiyor

Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da, birçok oyuncuya yönelik yoğun bir transfer ilgisi var. Ancak, Serie A devinin yıldız orta sahaya yönelik ısrarı hiç bitmeyecek gibi görünüyor. İtalyan ekibi, yıldız oyuncu için bir kez daha Galatasaray'ın kapısına geldi, üstelik bu seferki teklifi diğerinin iki katından fazla... Tam 15 milyon euroya transferi bitirmek istiyorlar, ancak Okan Buruk bu transferin gerçekleşmesini istemiyor. İşte tüm detaylar...

Galatasaray'ın yıldızına tam 15 milyon euro! Okan Buruk istemiyor

Galatasaray'da, birçok oyuncuya yönelik yoğun bir transfer ilgisi var. Ancak, Serie A devinin yıldız orta sahaya yönelik ısrarı hiç bitmeyecek gibi görünüyor. İtalyan ekibi, yıldız oyuncu için bir kez daha Galatasaray'ın kapısına geldi, üstelik bu seferki teklifi diğerinin iki katından fazla... Tam 15 milyon euroya transferi bitirmek istiyorlar, ancak Okan Buruk yıldız futbolcusunun takımda kalmasından yana...

Haberin Devamı

ICARDI'DE İŞLEM TAMAM

Galatasaray yönetimi hem Mauro Icardi hem de Fransız temsilcisi PSG ile anlaşmaya vardı. Sarı kırmızılılar, Icardi için 10 milyon Euro'luk bonservis ücretini gözden çıkardı.

Galatasarayın yıldızına tam 15 milyon euro Okan Buruk istemiyor

WANDA NARA TARİH VERDİ

Mauro Icardi'nin menajeri ve eşi Wanda Nara, Arjantinli yıldızın İstanbul'a geleceği tarihi duyurdu. İşte Wanda Nara'nın yaptığı açıklama:

"Ben işimi seviyorum. Yapmaya devam edeceğim. Maurito da işini seviyor. Yapmaya devam edecek. Birkaç gün içinde İstanbul’a gidecek. Zaten orada da bir evimiz var."

Galatasarayın yıldızına tam 15 milyon euro Okan Buruk istemiyor



RASHICA'YA BEŞİKTAŞ KANCASI

Teknik patron Okan Buruk’un kadrosunda görmeyi en çok istediği oyuncuların başında gelen Milot Rashica’nın çok sayıda talibinin olması, transfer sürecini bir hayli zorlaştırıyor. Türkiye’den Beşiktaş’ın da istediği Kosovalı yıldız için Norwich’in 10 milyon Euro bonservis bedelinde direttiği öğrenildi. Galatasaray Yönetimi ise 27 yaşındaki kanat oyuncusuna maksimum 5 milyon Euro civarında bir ödeme yapmayı düşünüyor. İngiliz kulübüne yapılan son teklifte Galatasaray’ın 2 milyon Euro da bonuslara bağlı bir paket sunduğu öğrenildi. Bu başarı bonusları, oyuncunun maç oynama sayısına, Avrupa kupalarına katılım ve kupa kazanma gibi kriterlere bağlı.

Haberin Devamı

Galatasarayın yıldızına tam 15 milyon euro Okan Buruk istemiyor

LUYINDAMA'YA SÜPER LİG'DEN TEKLİF VAR

Galatasaray, kiradan dönen, ancak Avusturya kampına götürülmeyen Luyindama için ayrılık çalışması yapıyor. 29 yaşındaki Kongolu savunmacının sözleşmesinin feshedilmesi planlanıyor. Bu doğrultuda hem Luyindama hem de menajeriyle görüşmeler yapıldığı öğrenildi. Luyindama’nın ise birkaç Süper Lig kulübünden teklif aldığı ve Türkiye’de kalmayı düşündüğü belirtiliyor.

LAZIO'NUN TORREİRA ISRARI

İtalyan ekibi Torreira'dan vazgeçmedi, 7 milyon Euro'luk teklifini 12 milyon Euro'ya çıkaran Lazio, Corriere dello Sport'a göre Lucas Torreira'yı transfer etmek konusunda oldukça ısrarlı bir görüntü çiziyor. 

Galatasarayın yıldızına tam 15 milyon euro Okan Buruk istemiyor

TEKLİF YÜKSELDİ

Hull City maçında sakatlanan Uruguaylı orta saha için ilk etapta 7 milyon Euro'luk teklifte bulunan İtalyan temsilcisi, daha sonra yaptığı transfer teklifini 12 milyon euro ve 3 milyon euro bonuslarla beraber 15 milyon euroya kadar çıkardı.

Haberin Devamı

Teknik direktör Maurizio Sarri'nin ısrarcı olduğu oyuncu için İtalyan ekibinin tüm şartları zorlayacağı aktarılırken bu transferin gerçekleşme olasılığı şimdilik var gibi görünüyor.

Galatasarayın yıldızına tam 15 milyon euro Okan Buruk istemiyor

TORREİRA 1 AY YOK

Sezon başında sarı-kırmızılıların Arsenal'den 6 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı oyuncu, sakatlığı nedeniyle en az 1 ay sahalarda olamayacak.

G.Saray'da 34 maça çıkarak takımın vazgeçilmezlerinden olan 27 yaşındaki oyuncu, 1 asistlik katkı sağlamıştı. Torreira, tedavi süreci için Oliveira'nın doktoruna kontrol amaçlı görünmek adına Portekiz'e giderek tedavisine başladı.

Galatasarayın yıldızına tam 15 milyon euro Okan Buruk istemiyor

 

YORUM YAZ