MENÜ

Galatasaray'da sürpriz ayrılık! 2 Süper Lig ekibi istiyor

Süper Lig'de geride bıraktığımız sezonu şampiyonlukla tamamlayan Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekip Avusturya'da yeni sezon kampına girerken transferde de önemli gelişmeler yaşıyor. Uzun süredir uğraş verdiği Mauro Icardi'nin transferini tamamlamak üzere olan Galatasaray'da flaş ayrılıklar da yaşanabilir. Geçtiğimiz sezon Pisa'da kiralık olarak oynayan Olimpiu Morutan için birçok Süper Lig ekibi devreye girerken hangi takıma transfer olacağı da belli oluyor.

Galatasaray'da sürpriz ayrılık! 2 Süper Lig ekibi istiyor

 Geçtiğimiz sezonu 88 puanla şampiyon tamamlayan Aslan, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmak için 3 farklı eleme turu oynayacak olan Galatasaray, hazırlıklarını bu yönde sürdürüyor. Avusturya'da girdiği kampa yeni transferlerini de yetiştirmek isteyen sarı-kırmızılılar, Mauro Icardi'de sona yaklaştı. Geçtiğimiz sezon yarattığı etkiyle taraftarının gönlünde taht kuran golcü oyuncunun transferinin yakında bitmesi bekleniyor. Icardi'nin yanı sıra Paredes ve Angelino transferlerinde de sona yaklaşan Galatasaray'da flaş ayrılıklar da kapıda. İşte detaylar...

Haberin Devamı

RASHICA'YA BEŞİKTAŞ KANCASI

Teknik patron Okan Buruk’un kadrosunda görmeyi en çok istediği oyuncuların başında gelen Milot Rashica’nın çok sayıda talibinin olması, transfer sürecini bir hayli zorlaştırıyor. Türkiye’den Beşiktaş’ın da istediği Kosovalı yıldız için Norwich’in 10 milyon Euro bonservis bedelinde direttiği öğrenildi. Galatasaray Yönetimi ise 27 yaşındaki kanat oyuncusuna maksimum 5 milyon Euro civarında bir ödeme yapmayı düşünüyor. İngiliz kulübüne yapılan son teklifte Galatasaray’ın 2 milyon Euro da bonuslara bağlı bir paket sunduğu öğrenildi. Bu başarı bonusları, oyuncunun maç oynama sayısına, Avrupa kupalarına katılım ve kupa kazanma gibi kriterlere bağlı.

Galatasarayda sürpriz ayrılık 2 Süper Lig ekibi istiyor

LUYINDAMA'YA SÜPER LİG'DEN TEKLİF VAR

Haberin Devamı

Galatasaray, kiradan dönen, ancak Avusturya kampına götürülmeyen Luyindama için ayrılık çalışması yapıyor. 29 yaşındaki Kongolu savunmacının sözleşmesinin feshedilmesi planlanıyor. Bu doğrultuda hem Luyindama hem de menajeriyle görüşmeler yapıldığı öğrenildi. Luyindama’nın ise birkaç Süper Lig kulübünden teklif aldığı ve Türkiye’de kalmayı düşündüğü belirtiliyor.

Galatasarayda sürpriz ayrılık 2 Süper Lig ekibi istiyor

TALİPLERİ SÜPER LİG'DEN

Geçtiğimiz sezon Serie B ekibi Pisa'da kiralık oynayan Olimpiu Morutan'ın Süper Lig'de kalacağı belirtildi. Pisa'daki kiralık sözleşmesini tamamlamasının ardından Galatasaray'a geri dönen Olimpiu Morutan'ın talipleri giderek artıyor. Daha önce adı İtalyan ekipleriyle anılan Rumen futbolcuya Süper Lig'den de talipler çıktı. Gelecek sezon üst sıralara oynamayı hedefleyen Konyaspor, Galatasaray'dan ayrılması gündemde olan Olimpiu Morutan'ı kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Bu transferde Rumen oyuncunun vereceği karar transferin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini belirleyecek. Konyaspor'un yanı sıra Morutan için Süper Lig'in yeni ekibi Pendikspor'un da devreye girdiği belirtildi.

Galatasarayda sürpriz ayrılık 2 Süper Lig ekibi istiyor

OKAN BURUK GÖRMEK İSTİYOR

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Morutan'ı Avusturya kampında görmek istiyor. Sarı-kırmızılı takım, bu nedenle 24 yaşındaki futbolcu için acele etmiyor. Okan Buruk'un Avusturya kampı sonrası Morutan ile ilgili vereceği kararın ardından genç futbolcunun geleceği netlik kazanacak.

Haberin Devamı

Mauro Icardi'nin Strasbourg'a Attığı Müthiş Kafa Golü

Galatasarayda sürpriz ayrılık 2 Süper Lig ekibi istiyor

YORUM YAZ